O oferta demna de Tara lui Haplea Voda: MANANCI SI BEI CAT POTI! - la numai 50 de lei de persoana.
Restaurantul, care dispune de aproximativ 300 de locuri, este completat, pe timpul verii, de o mare terasa aflata pe malul lacului, dotata cu separeuri.
Meniurile servite la Calul Balan sunt diverse si variate, de la bucatarie romaneasca, la fineturi din bucataria internationala, dat fiind faptul ca la carma locatiei se afla a doua generatie a aceleiasi familii, cu vechi atestate culinare dobandite atat pe plan national, cat si international.
Insa ce este demn de remarcat si mi s-a parut unic in istoria moderna a restaurantelor pe care le-am tot frecventat, este oferta de-a dreptul irezistibila pe care am s-o prezint si care sta scrisa si pe pagina de internet a localului:
* Oferta fara precedent, dincolo de orice concurenta, pur si simplu de nerefuzat:
In fiecare vineri, incepand cu ora 19, Restaurantul Calul Balan va invita sa petreceti, cu doar 50 de lei de persoana, pe principiul MANANCI SI BEI CAT POTI! Meniul include: bufet rece (salam de Sibiu, file de porc afumat, chiftelute, cascaval, telemea, rosii cu vinete, rulou din sunca umplut cu salata a la Ruse, caroline cu icre, masline), bufet cald (ceafa de porc la gratar, pulpe de pui la cuptor, piept de pui la gratar, aripioare de pui la ceaun, aripioare de pui in sos picant, ficatei de pasare in kaizer, saramura de crap, crap prajit, medalion din file de porc), garnituri, salate, desert. Bauturi: vin alb demisec, sucuri carbogazoase, apa plata, apa minerala, cafea filtru.
Muzica de toate genurile si pentru toate gusturile, este asigurata fie de formatie vocal-instrumentala live, fie de dj profesionist, cu adresare pentru toate varstele.
De ce sa va petreceti seara avand grija copiilor? Ne-am gandit la aceasta si din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra, copiii pana la varsta de 10 ani beneficiaza de intrare si consumatie gratuita."
Si pentru ca sunt sigur ca v-am facut curiosi, va recomand, odata cu acest restaurant si -in special oferta de vineri seara, o ampla galerie foto care ilustreaza cele descrise mai sus. Si totul la doar 50 lei de persoana. Suna incredibil, nu-i asa? Iata motivul pentru care am decis sa recomand acest local. Imagini de la Restaurantul Calul Balan puteti vedea in albumul foto.
Cristian Szilvassy
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieCornulete de post este o reteta de prajituri care poate fi pregatita si in post, dar si in preioadele de peste an. Este o...
Cornulete de postTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii