La Bucatarasul cel Dibaci

La Bucatarasul cel Dibaci

Insa Bucatarasul cel Dibaci este master chef al localului si tot el tine si cursurile, unde am intalnit cateva fete cunoscute, de pe la noi de pe forum.

O atmosfera prietenoasa, apropiata, unde un personal pe care daca-l intalnesti de doua ori, il vei considera ca facand parte din familie si o servire ireprosabila.Un interior cu mult bun gust, modern si curat, asupra caruia nu voi insista, deoarece e vremea teraselor si localul aresi asa ceva.

Locul unde este amplasat localul e familiar clubberilor bucuresteni, fiind deasupra unia dintre cele mai cunoscute cluburi, in spatele Tribunalului Bucuresti, in zona Unirii. Pentru ca totul sa fie perfect, ar trebui sa va rugati insa sa nu fie vreo pana de curent, deoarece majoritatea echipamentelor sunt electrice si veti risca sa mancati hrana rece. Asta ca un mic minus, pe care trebuia sa-l mentionez.

Am comandat o tigaie mixta, care are in componenta carne de porc, vita si pui, cu garnitura de cartofi piure si salata de varza acra. N-am prea avut multe de ales, deoarece pe langa faptul ca erau cursurile de pregatit bucatari amatori, mai era si ditamai pana de curent. De aceea va recomandam sa aveti grija sa nu patit la fel.

Mancarea, bine gatita, insa fara a excela in vreun fel, este pe principiul "sa nu inselam clientul", desi nu poti spune ca portiile sunt al naibii de mari. Fata de alte localuri, portia este chiar mica, ca sa fiu sincer. Insa pentru un om normal, cu un stomac cinstit, este probabil indeajuns.

Preturile sunt dececnte, in raport cu -evident- cantitatea de mancare servita. Adica nu poti plati o avere pe o portie nu foarte mare, nu-i asa? Minusurile care se intrevad din ceea ce scriu sunt insa completate si acoperite de atitudinea personalului si de caldura cu care esti servit. Un alt minus este apropierea foarte mare de spatiile de locuit, care face imposibila amplasarea unui gratar, unde, sunt sigur, s-ar face coada la comenzi. Revenind la preturi, o supa/ciorba costa 6/8lei. Garniturile costa maxim 5 lei, preparatele din carne avand un pret mai mare, cuprins intre 9 si 19 lei, insa si gramajele fiind intre 150 si 400 grame.

Per ansamblu, un local decent, insa putin cam scump, in sensul ca nu poti manca decent fara a scoate lejer in jur de 30-35 lei pentru un meniu format din felul 1, felul 2, o apa si o cafea. Cu mentiunea ca daca esti tare infometat, ar trebui sa-ti iei si un aperitiv, sau antreu, nu de alta, dar sa te saturi. Din nefericire pentru Bucatarasul cel Dibaci, exista locuri in Bucuresti, unde se mananca mult mai consistent la aceiasi bani, sau mult mai iefitn, la aceeasi calitate/cantitate. Insa Bucatarasul cel Dibaci nu este un restaurant scump, ci mai degraba unul care este inscris in cele din categoria "normal" din punctul de vedere al pretului.
Mai multe imagini de la acest local puteti vedea in Albumul foto.
Cristian Szilvassy

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce