La Best Chef Cafe meniul este zilnic diferit si foarte variat, dar mai ales, accesibil din punct de vedere financiar. Adica un tacam complet se ridica undeva in jurul sumei de 15 lei. Alaturat, fotografiile prezentate poti fi un argument imbatabil asupra afirmatiei facute.
Foarte curat si cu un aspect ingrijit, cu mobilier si decoratiuni atent alese, Best Chef Cafe seamana izbitor cu bistrourile pariziene. De fapt si numele face aceeasi trimitere, ca sa fim sinceri!
Sa revenim la meniu. In afara liniei "impinge tava", unde sunt servite zilnic, cel putin sapte-opt feluri principale si 3-4 supe/ciorbe, la care se adauga si salatele aferente, exista un colt special, "Chef's Corner". Aici, bucatarul-sef al restaurantului, va poate prepara pe loc, in fata dumneavoastra, unul dintre cele patru meniuri, la alegere, disponibile in fiecare zi. Este un pic mai scump, adica va costa undeva la 15-21 lei/meniul, dar daca vreti ceva special, acesta este coltul unde ar trebui sa va opriti, din start. Am auzit de la cel care conduce restaurantul, ca pastele preparate la "Chef's Corner", in afara faptului ca sunt hand-made, adica preparate pe loc, din ingrediente proaspete si asa cum am mai spus, in fata dumneavoastra, se bat cu pastele facute la mama lor acasa, in Italia, atat ca gust, dar si ca aspect.
Am incercat un meniu din sectorul "impinge tava" pentru ca am vrut sa retraiesc clipe din tinerete, dar si pentru ca eram prea flamand ca sa asist la demonstratia culinara ad-hoc. Aceasta o voi experimenta la viitoarea vizita pe care o voi face la Best Chef Cafe. Am optat pentru chiftelute in sos si garnitura de orez, la care am adaugat o salata de muraturi asortate. A fost ca la mama acasa! Servire de exceptie la restaurantul Best Chef Cafe
Personalul care deserveste restaurantul este agasant de amabil. M-am simtit din nou- ca in Paris. O atmosfera familiala, unde patronul, Ciobotaru Gabriel, te intampina cu un zambet larg si cu un salut cordial, de om care parca te-ar cunoaste de cand lumea, te vor face sa doresti sa revii. Filozofia restaurantului Best Chef Cafe este exact aceasta: sa te simti ca acasa si sa ti se para normal sa revii zilnic, pentru ca totul este curat cu bun gust si mai ales gustos. Asta ca sa nu pomenesc de aspectul financiar, unde, sa fim seriosi, un pranz cald costa cat o shaorma facuta de cine stie ce dubiosi, la cine stie ce colt de strada! Domnul Ciobotaru Gabriel a stat cateva minute de vorba cu mine, intre doua ture pe la mese si trei priviri prin bucatarie, ca sa fie sigur ca totul este nu in regula, ci perfect de in regula. Domnia sa a declarat pentru Culinar.ro: "Noi incercam sa fim diferiti de concurenta, pentru ca oferim amanunte care conteaza: un personal prietenos, patron care se implica, mancare si servire ireprosabile".
Programul restaurantului este zilnic, 11:30-14:30, de luni pana vineri, iar in weekend este rezervat pentru diferite evenimente. Acest program nu este intamplator, deoarece Best Chef Cafe se adreseaza, in primul rand, unor clienti stabili si deveniti fideli, proveniti de la diferitele companii care isi au sediile in zona. In plus, Best Chef Cafe asigura si serviciul de catering.
Si pentru ca am pomenit de evenimente, nu intamplator, Best Chef Cafe a fost ale ca locatie-gazda pentru Petrecerile Delice, un concept extrem de interesant, unde gazde sunt Horia Varlan si Cezar Munteanu, doi maestri in arta culinara care nu mai au nevoie de nicio prezentare suplimentara. Si nici eu nu voi insista asupra acestui aspect, deoarece Culinar.ro va fi prezent la urmatoarele editii Delice, de unde vom relata cela intamplate, intr-un amplu reportaj. Vizioneaza si galeria de imagini: Restaurant Best Chef Cafe
foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii