La Best Chef Cafe meniul este zilnic diferit si foarte variat, dar mai ales, accesibil din punct de vedere financiar. Adica un tacam complet se ridica undeva in jurul sumei de 15 lei. Alaturat, fotografiile prezentate poti fi un argument imbatabil asupra afirmatiei facute.
Foarte curat si cu un aspect ingrijit, cu mobilier si decoratiuni atent alese, Best Chef Cafe seamana izbitor cu bistrourile pariziene. De fapt si numele face aceeasi trimitere, ca sa fim sinceri!
Sa revenim la meniu. In afara liniei "impinge tava", unde sunt servite zilnic, cel putin sapte-opt feluri principale si 3-4 supe/ciorbe, la care se adauga si salatele aferente, exista un colt special, "Chef's Corner". Aici, bucatarul-sef al restaurantului, va poate prepara pe loc, in fata dumneavoastra, unul dintre cele patru meniuri, la alegere, disponibile in fiecare zi. Este un pic mai scump, adica va costa undeva la 15-21 lei/meniul, dar daca vreti ceva special, acesta este coltul unde ar trebui sa va opriti, din start. Am auzit de la cel care conduce restaurantul, ca pastele preparate la "Chef's Corner", in afara faptului ca sunt hand-made, adica preparate pe loc, din ingrediente proaspete si asa cum am mai spus, in fata dumneavoastra, se bat cu pastele facute la mama lor acasa, in Italia, atat ca gust, dar si ca aspect.
Am incercat un meniu din sectorul "impinge tava" pentru ca am vrut sa retraiesc clipe din tinerete, dar si pentru ca eram prea flamand ca sa asist la demonstratia culinara ad-hoc. Aceasta o voi experimenta la viitoarea vizita pe care o voi face la Best Chef Cafe. Am optat pentru chiftelute in sos si garnitura de orez, la care am adaugat o salata de muraturi asortate. A fost ca la mama acasa! Servire de exceptie la restaurantul Best Chef Cafe
Personalul care deserveste restaurantul este agasant de amabil. M-am simtit din nou- ca in Paris. O atmosfera familiala, unde patronul, Ciobotaru Gabriel, te intampina cu un zambet larg si cu un salut cordial, de om care parca te-ar cunoaste de cand lumea, te vor face sa doresti sa revii. Filozofia restaurantului Best Chef Cafe este exact aceasta: sa te simti ca acasa si sa ti se para normal sa revii zilnic, pentru ca totul este curat cu bun gust si mai ales gustos. Asta ca sa nu pomenesc de aspectul financiar, unde, sa fim seriosi, un pranz cald costa cat o shaorma facuta de cine stie ce dubiosi, la cine stie ce colt de strada! Domnul Ciobotaru Gabriel a stat cateva minute de vorba cu mine, intre doua ture pe la mese si trei priviri prin bucatarie, ca sa fie sigur ca totul este nu in regula, ci perfect de in regula. Domnia sa a declarat pentru Culinar.ro: "Noi incercam sa fim diferiti de concurenta, pentru ca oferim amanunte care conteaza: un personal prietenos, patron care se implica, mancare si servire ireprosabile".
Programul restaurantului este zilnic, 11:30-14:30, de luni pana vineri, iar in weekend este rezervat pentru diferite evenimente. Acest program nu este intamplator, deoarece Best Chef Cafe se adreseaza, in primul rand, unor clienti stabili si deveniti fideli, proveniti de la diferitele companii care isi au sediile in zona. In plus, Best Chef Cafe asigura si serviciul de catering.
Si pentru ca am pomenit de evenimente, nu intamplator, Best Chef Cafe a fost ale ca locatie-gazda pentru Petrecerile Delice, un concept extrem de interesant, unde gazde sunt Horia Varlan si Cezar Munteanu, doi maestri in arta culinara care nu mai au nevoie de nicio prezentare suplimentara. Si nici eu nu voi insista asupra acestui aspect, deoarece Culinar.ro va fi prezent la urmatoarele editii Delice, de unde vom relata cela intamplate, intr-un amplu reportaj. Vizioneaza si galeria de imagini: Restaurant Best Chef Cafe
foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii