Situat in curtea fostei intreprinderi de stat Aerofina, pe Soseaua fabrica de Glucoza care leaga Barbu Vacarescu de Strada Petricani, la parterul unui imens bloc de birouri, Best Chef Cafe-ul cu numarul 2 este de-a dreptul impresionant. La baza se pare ca a fost o veche cantina muncitoreasca, insa ce este acum in sala, nu are absolut nimic de-a face cu ce era. Desi este tot un restaurant cu autoservire, mobilierul, vesela, personalul s mai ales bucatele, te fac sa fugi cu gandul la o cantina in stilul celor vazute pe naveta Enterprise. Mai lipsea doar ca un computer sa-ti serveasca felul de mancare cerut si m-as fi asteptat ca la orice moment sa intre pe usa capitanul Jean Luc Picard.
Cu o suprafata de cel putin 3 sau 4 ori mai mare decat a localului omonim despre care am scris deja, acest Best Chef Cafe are si o varietate mai mare de produse, gratie spatiului suplimentar. La ora cand am intrat nu era inca ora de masa, asadar am putut inspecta si fotografia tot ce mi-am dorit.
Si meniul este mai variat, precum si posibilitatile de catering, insa preturile sunt la fel ca si la World Trade Center (WTC). In rest, se respecta acelasi stil, cu autservirea clasica, unde iti alegi meniul, supa sau ciorba, componenta felului doi si eventual, desertul, care este ceva in plus fata de WTC,. Dar asta nu este totul, aici poti comanda si diferite aperitive sau salate pe post demeniu, o alta deosebire fata de localul din WTC. SI aici, le chef iti poate p[repara unul dintre meniurile speciale ale zileim la un pret ceva mai ridicat decat al unui meniu de baza. Preturile pentru meniul zilei pe autoservire, sunt sub 12 lei de persoana, dupa cum puteti observa si din imagini, iar in cazul in care optati pentru un meniu compus din feluri la alegere, per total nu depaseste 15-17 lei.
Exista spatiul special pentru asezonarea mancarurilor, unde iti adaugi crutoane, boia, piper si alte mirodenii, la alegere si la liber, precum si un spatiu de umplut caserola cu salata, iarasi la alegere, indiferent ce doresti si inc e combinatie iti este pofta, la un pret fix si unic. Cand vine ora de masa, localul se umple, asadar o intreaga armata de personal este necesara. Insa exista mai multe case unde platesti mancarea, precum si suficiente maini care sa te serveasca.
Per total, desi esti intr-un "plimba tava" Best Chef Cafe de la Aerofina nu are nimic in comun cu acel "clasic" si nu ai un deja vu cand intri aici. Pe langa spatiul modern si servirea ireprosabila, preturile de dumping te lasa cu gura cascata, la fel si varietatea de meniuri si combinatii. Iar curatenia si amabilitatea sunt conditii necesar istorice, omniprezente de altfel.
Indiferent cat de cusurgiu ai fi, despre afacerea Best Chef Cafe, indiferent daca e cea de la World Trade Center, sau cea de pe Soseaua de Glucoza, nu poti avea decat cuvinte de lauda. Oamenii astia au invatat ca banii in industria alimentara se fac cu un adaos comercial mic si cu o calitate ireprosabila a serviciilor, pentru ca interesul lor este fidelizarea clientului, lucru pe care ar trebui sa-l invete mai toti patronii de restaurante din Romania.
Imagini mai multe de la local puteti vedea in albumul foto.
Cristian Szilvassy
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii