Spune-mi ce grupa sanguina ai, ca sa iti spun ce sa mananci (partea II)

GRUPA A (II)

Grupa sanguina A (II) il caracterizeaza pe �primul vegetarian�; acesta era un cultivator, cu un tract digestiv destul de sensibil si foarte adaptabil la mediul inconjurator si la dieta. Daca esti o persoana care are grupa sanguina A (II), ar trebui sa stii ca aceasta grupa reprezinta, oarecum, opusul grupei sanguine O. Din acest motiv, elementele principale care te caracterizeaza sunt retinerea apei in organism si depozitarea carnii sub forma de grasime. In acest caz, ar trebui sa te gandesti foarte serios sa iti protejezi sistemul digestiv, deoarece sucul tau gastric nu face fata foarte bine digerarii carnii.
Ca sa te mentii in forma, trebuie in primul rand sa consume cat mai multe produse vegetale; daca, totusi, nu poti renunta complet la carne, specialistii recomanda carnea de pui, preparata mai ales la gratar. Mai mult decat atat, probabil ca ai observat sentimentul de discomfort dupa consumul de produse lactate: explicatia e simpla- aceste produse sunt greu digerabile pentru persoanele cu grupa sanguina A (II). Este mai sanatos pentru tine sa consume iaurt, kefir, lapte de soia si branza de soia. Ca sa nu neglijezi aportul de proteine, consuma in mod constant arahide si seminte de dovleac, insa mai rar produse pe baza de grau. In ceea ce priveste bauturile, ti se recomanda ceaiul verde, vinul rosu si, din cand in cand, putina cafea.

Daca te incadrezi in grupul celor cu grupa sanguina B (III) sau AB (IV), te asteptam saptamana viitoare pentru a afla ce ti se recomanda si ce trebuie sa eviti!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
2
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
3
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
4
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia