Mananca sanatos in timp ce imbatranesti

Avem 3 probleme esentiale, hai sa le rezolvam.

PROBLEMA 1: Nu pot sa mestec Nu puteti sa mestecati? Daca este asa, puteti avea probleme sa mancati carne, unele fructe si legume.

REZOLVARE: Incercati alte mancaruri cum ar fi: -in loc de fructe incercati sa mancati compot de fructe: de mere, de piersici, de pere sau sucuri naturale - in loc de legume: sucuri naturale din legume si legume gatite - in loc de carne: carne tocata gatita, oua, lapte, branza si mancaruri pe baza de lapte cum ar fi: supa cu smantana si budinca - in loc de paine: cereale, orez, budinca de paine si prajituri moi


PROBLEMA 2: Ma supara stomacul Problemele cu stomacul, prea multe gaze, pot sa te faca sa stai deoparte de mancaruri care crezi ca-ti dauneaza. Asta poate insemna ca-ti lipsesc din organism vitamine, calciu, fier si proteine.

REZOLVARE: Incercati alte mancaruri cum ar fi: -in loc de lapte: mancaruri pe baza de lapte ar fi bune pentru stomac cum ar fi supa cu smantana, budinca, iaurtul si branza -in loc de legume cum ar fi varza si broccoli incercati sucuri naturale din legume (morcovi, rosii etc).

PROBLEMA 3: Nu am pofta de mancare Oameni in varsta isi pot pierde pofta de mancare. Problema principala ar fi singuratatea, deoarece nu-ti mai vine sa gatesti pentru o singura persoana. Cea mai optima rezolvare ar fi sa incerci sa aplici cinele in familie. Iar daca tot ai o probleme cu apetitul, atunci trebuie sa consulti un doctor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
1
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
2
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
4
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
5
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia