Invata sa gatesti sanatos cu Chef Wayne Featherstone

Invata sa gatesti sanatos cu Chef Wayne Featherstone

Participanţii vor învaţă cum să işi construiască singuri o dietă bogată în vitamine şi minerale care nu numai ca ii vor ajuta să scape de kilogramele în plus ci să fie mai sănătoşi şi energetici in fiecare zi. Un alt beneficiu important este că inveţi sa găteşti sănătos pentru familia ta. Cursul de bucătărie Ayurveda este coordonat de Chef Wayne Featherstone, absolvent al unui institut de artă culinară, experienţă de peste 15 ani ca Chef de restaurante în Franţa, Olanda şi Canada, s-a perfecţionat în arta culinară Ayurveda în India, şi Canada. Pasiunea sa pentru gătit şi dorinţa sa de a transmite mai departe aceste cunoştiinţe care contribuie la o mai bună conştientizare a rolului hranei în susţinerea unui stil de viaţă sănătos şi dezvoltarea spirituală, şi-au găsit expresia în cursul de bucătărie Ayurveda. Bucătăria Ayurveda este caracterizată printr-o varietate de legume, fructe şi condimente, având rolul de a asigura o alimentaţie potrivită pentru o viaţă sănătoasă şi fericită. Program curs de gatit Cursul se deşfasoară la sediul din Bucureşti, str. Calea Plevnei, nr. 139, pe parcursul a 15 ore, in perioada 21-24 mai, distribuite pe durata a patru sesiuni: Joi: 18 -21.30 Vineri: 18 -21.30 Sâmbată: orele 9-13 Duminică orele 9-13 Preţul este de 499 de lei. Cursantii vor beneficia în preţul inclus de ingrediente, ustensile, mic dejun şi cină în fiecare zi. De asemenea, la finalul cursului vor primii şi certificat de participare. Cei interesaţi îşi pot rezerva un loc la cursul de bucătarie Ayurveda cu Chef Wayne Featherstone la nr. de telefon 076 635 7607. Se aplică reduceri de 10% pentru primele 5 rezervări. Te aşteptam la un curs care iţi va imbunătăţii viaţa ta şi a familiei tale.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia