Mod de folosire : 100 grame boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi, boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa . Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie . Dupa 24 de ore, graul incolteste [ ies coltisori verzi de 1 mm ] si poate fi dat prin masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea .Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1 .La acest terci, se adauga si miere de albine, dupa gust .Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie . Cantitatea de grau se inparte in trei portii pe zi. La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit . Cura dureaza o luna . Cateva domeni in care s-au optinut rezultate:
-Caderea parului
-intarirea vederii
-vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tronboflebitelor
-boli ale sangelui
-boli ale stomacului
-boli intestinale
-boli ginecologice
-boli de ochi
-boli de rinichi
-arterite
-cancer,etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii