Das Kaskaval, primul cascaval Müller

Das Kaskaval, primul cascaval Müller

Produs din ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti, cascavalul Müller este disponibil in trei variante: proaspat, semi-maturat si maturat. Fiecare dintre acestea are un über gust diferit, dat de stadiile diferite de maturare – 15 zile, 30 de zile sau 60 de zile. Das Kaskaval ofera o calitate premium si a fost creat pornind de la gusturile consumatorilor romani, dupa rigori germane. Gratinat, razuit sau cuburi in salate, sandwich-uri, sub forma de gustari sau aperitive rapide - indiferent de ce vrei sa pregatesti pentru cei dragi, una dintre variantele Das Kaskaval se va asorta perfect oricarei combinatii. O alta inovatie cu care vine noul cascaval Müller este forma de prezentare – un ambalaj resigilabil, ce mentine prospetimea produsului. In plus, ambalajul se bucura de un design nou, ce combina printul lucios cu cel mat. Fresh si über savuros obtinut in 15 zile - Das Kaskaval Proaspat, distins si echilibrat maturat timp de 30 de zile – Das Kaskaval Semimaturat sau intens si cu un gust inconfundabil maturat 60 de zile – Das Kaskaval Maturat; acestea sunt variantele in care poate fi gasit in magazine noul cascaval Müller. Oricare dintre cele trei variante de produs ai alege, vei regasi acelasi über gust cu care Müller te-a obisnuit. Calitatea germana si über gustul, acum intr-un nou produs cu trei stadii de maturare. Pret recomandat*: Das Kascaval 250 gr – 10.99 RON Das KAskaval 450 gr – 18.99 RON *Decizia finala asupra pretului revine magazinului

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Fursecuri cale
1
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
2
Mancaruri cu cartofi

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella

Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.

Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarella
Desert prajitura cu capsuni
3
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
4
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
5
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia