Carmen Bruma s-a gandit sa-i ajute pe cei care au luat in greutate in perioada Sarbatorilor.
Daca veti urma cele 5 sfaturi oferite de frumoasa vedeta, veti vedea imediat rezultatele.
De asemenea, printre aceste sfaturi, Carmen Bruma a inclus si o reteta de suc detox cu efecte miraculoase.
Iata cele 5 sfaturi de la Carmen Bruma:
1. Incearca sa elimini alimente precum cascavalul, branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi cu alcool, sucurile dulci si frappe-urile
2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15:00.
3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona, cu conditia sa fii perseverent/a.
4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.
5. Inlocuieste gustarile cu diverse sucuri proaspete din fructe sau legume. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE preparat cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings.
Ingrediente:
• mar – 1 buc (250 g)
• castraveti mici – 2 buc. (200 g)
• telina (radacina) –1 buc. (100 g)
• spanac proaspat – 2 maini
• lamaie - 1 buc.
Mod de preparare:
• spala toate ingredientele si curata lamaia si telina
• echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru sucuri
• introdu pe rand ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de axul melcat
• la final poti adauga in suc si 2 cuburi de gheata, dupa preferinta
Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Are putine calorii, stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare.
Datorita metodei prin presare la rece se pastreaza intacte vitaminele, mineralele si enzimele din fructe, legume si frunze.
Savureaza cu placere!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii