După o colaborarea fructuoasă, de peste 5 ani, cu fermierul Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann, fondatorul SONNENTOR, a decis în anul 2006, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România. "Prezența SONNENTOR pe piața românească certifică potențialul ridicat al agriculturii ecologice în România, un domeniu aflat încă la început, dar care poate reprezenta o ramură importantă în viitor" declară Thomas Weinraub, Director General SONNENTOR România. SONNENTOR a fost fondat în 1988, de tânărul întreprinzător Johannes Gutmann, care la 23 de ani a avut o idee neobişnuită: el a dorit să vândă produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut şi a crescut, la nivel local, naţional şi internaţional. Potrivit credinței SONNENTOR, natura deține cele mai bune rețete pentru o viață lungă și frumoasă, compania promovând astăzi agricultura ecologică drept singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție. SONNENTOR susține procesarea materiei prime chiar la ferme, permiţând micilor fermieri să supravieţuiască, să utilizeze experienţa şi tradiţia cultivării, şi astfel să ofere calitatea şi garanția produselor. „Lucrul manual şi tradiţional adaugă enorm la calitatea excelentă ale amestecurilor de plante si cafea de la SONNENTOR, şi aşa dorim să fie şi în continuare. Specializarea şi lucrul manual sunt contraacţiuni simple şi evidente la descendenţa supraproducţiei şi la constanta creştere a preţurilor pe piaţa agricolă", mai declară Thomas Weinraub
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii