SONNENTOR, 9 ani de Bucurie în România

SONNENTOR, 9 ani de Bucurie în România

După o colaborarea fructuoasă, de peste 5 ani, cu fermierul Dl. Ing. Szakacs Csaba, din Reghin, Johannes Gutmann, fondatorul SONNENTOR, a decis în anul 2006, împreună cu Thomas Weinraub, să aducă povestea de succes, SONNENTOR, pe piaţa din România. "Prezența SONNENTOR pe piața românească certifică potențialul ridicat al agriculturii ecologice în România, un domeniu aflat încă la început, dar care poate reprezenta o ramură importantă în viitor" declară Thomas Weinraub, Director General SONNENTOR România. SONNENTOR a fost fondat în 1988, de tânărul întreprinzător Johannes Gutmann, care la 23 de ani a avut o idee neobişnuită: el a dorit să vândă produsele provenite de la fermierii Ecologici din zona Waldviertel, unde s-a născut şi a crescut, la nivel local, naţional şi internaţional. Potrivit credinței SONNENTOR, natura deține cele mai bune rețete pentru o viață lungă și frumoasă, compania promovând astăzi agricultura ecologică drept singura soluție viabilă într-o lume dominată de monocultură și supraproducție. SONNENTOR susține procesarea materiei prime chiar la ferme, permiţând micilor fermieri să supravieţuiască, să utilizeze experienţa şi tradiţia cultivării, şi astfel să ofere calitatea şi garanția produselor. „Lucrul manual şi tradiţional adaugă enorm la calitatea excelentă ale amestecurilor de plante si cafea de la SONNENTOR, şi aşa dorim să fie şi în continuare. Specializarea şi lucrul manual sunt contraacţiuni simple şi evidente la descendenţa supraproducţiei şi la constanta creştere a preţurilor pe piaţa agricolă", mai declară Thomas Weinraub

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia