Ceaiul impotriva reumatismului

Impotriva oricarui tip de reumatism, trebuie sa se bea vreme de trei saptamani ceai pentru rinichi. Tratamentul se face trei saptamani din luna cu o pauza de doua saptamani, apoi se reia . Reumatismul apare din pricina ca in organism exista prea mult acid uric, care din cauza frigului se transforma in cristale ceea ce provoaca dureri in membre etc. Aproape toate bolile au la baza nefunctionarea rinichilor si ca atare trebuie sa pornim de acolo . In perioade mai critice trebuie sa evitam mancarurile cu carne, de asemeni nici un fel de alcool . Foarte important este si ceaiul de salvie. Cine bea constant ceai de salvie nu se imbolnaveste usor. Ceaiul de salvie este considerat ca fiind ceaiul cel mai important din cate exista. Reteta ceaiului de rinichi preparati urmatorul amestec: Coada calului 15gr. Urzica vie 10 gr. Troscot 8 gr. Sunatoare 6 gr. Aceste cantitati ajung pentru o persoana trei saptamani. Se amesteca bine toate plantele, apoi se ia o priza [cat se cuprinde intre degetul mare si aratator] care se opareste cu o cana de apa clocotita. Se lasa sa se infuzeze 10 minute , apoi se strecoara . Peste plantele oparite se mai adauga o data doua cani de apa clocotita, se lasa sa se infuzeze 10 minute se strecoara si se amesteca cu primul ceai . Este foarte important sa se procedeze asa deoarece in ceaiul pentru rinichi exista 5 substante care nu trebuiesc sa fie fierte , ca sa nu-si piarda proprietatile . Ele se extrag prin doua opariri consecutive. Ceaiul trebuie baut : dimineata, inainte de pranz si seara, inainte de a merge la culcare cate o jumatate de cana de ceai .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Negresa cu branza si cirese
1
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Fursecuri cale
2
Prajituri

Fursecuri cale

Mai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...

Fursecuri cale
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
3
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
4
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia