Fairyconomie în bucătărie

Fairyconomie în bucătărie

Fairy, brand emblematic P&G, continuă misiunea de a promova soluții inovatoare și care aduc valoare prin intermediul platformei Fairyconomie,. Prin acest demers, Fairy se angajează să educe și să inspire oamenii să adopte o abordare conștientă și sustenabilă în gestionarea resurselor în gospodărie.

Fairy oferă sfaturi practice pentru o gospodărie eficientă și responsabilă, inclusiv:

  1. Idei creative pentru a reutiliza resturile alimentare în mese noi și apetisante
  2. Informații despre importanța depozitării adecvate a alimentelor și menținerea temperaturii optime în frigider (0-5ºC);
  3. Crearea unei liste de cumpărături pentru o gestionare mai eficientă a timpului și a costurilor;
  4. Planificarea pe cât posibil a meselor pentru a achiziționa produsele necesare în cantități suficiente și pentru a evita risipa.

În plus, produsul Fairy își demonstrează eficacitatea prin caracteristicile cheie - spumă bogată pentru eliminarea grăsimii și o concentrație mai mare care ajută la o utilizare îndelungată. Fairy este o soluție eficace pentru spălarea vaselor, oalelor și tigăilor, precum și pentru menținerea strălucirii paharelor. În plus, Fairy surprinde cu puterea sa de curățare – îndepărtează reziduurile cu ușurință și redă vaselor strălucirea inițială.

Chef Adrian Hădean se alătură proiectului cu trei rețete economice pentru sărbători:

  1. Mușchi umplut cu carne tocată și condimentă, gata să impresioneze papilele gustative:

Înfigeți o lingură de lemn în mușchi pentru a crea un canal. Umpleți cârnățarul cu amestec de carne tocată (porc, vită, cimbru, piper, sare, boia). Se umple mușchiul, se leagă cu sfoară și se condimentează cu chimen, ienibahar și piper. Coaceți la 160°C timp de 1,5 ore și apoi la 180°C timp de 30 de minute. Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia.

  1. Tort cu mere, caramel și nuci, preparat cu ingrediente simple și delicioase:

Merele sunt importante – nici prea dulci, nici acre, nici prea tari și să nu fie mari. Se curăță merele, se taie și se așază în tavă unsă cu unt și presărată cu zahăr brun și alune. Se adaugă zahăr și miez de nucă și tot conținutul se coace la 200°C pentru un sfert de oră. Aluatul pentru blat include 130g făină, 130g zahăr, praf de copt și semințe de anason. Se amestecă gălbenușurile cu ulei și zahăr, apoi se adaugă făina și se încorporează spuma de albușuri. Se toarnă peste merele coapte și se coace la 180°C până trece testul cu scobitoarea. Se răcește, se răstoarnă pe un platou și se servește cu frișcă și fistic zdrobit.

  1. Sarmale reinterpretate în cheie economică, cu umplutură bogată și gust autentic:

Umplutura constă în 500g pulpă de vită și 500g pastramă de oaie, tocate în mașina de tocat carne. Adăugați ceapă verde și unt (82% grăsime), 100-110g orez (la 1kg carne), ou, cimbru uscat, boia dulce, roșii pasate. Opțional: carne afumată, foi de dafin, vin – trebuie să fie plăcut la băut, altfel nu va fi gustos nici în mâncare. Căliți ceapa și orezul în unt, adăugați la carne, apoi ou, cimbru, boia, roșii; amestecați bine. Într-o oală, așezați varză tocată, cârnat afumat sau slănină, cimbru, foi de dafin, apoi un strat de sarmale. Repetați adăugând bulion între straturi. Adăugați cârnat, cimbru, foi de dafin. Turnați vin alb și pastă de roșii diluată cu apă. Acoperiți cu hârtie de copt, coaceți 3 ore la 150°C.

Fairy și Chef Adrian Hădean vă urează sărbători fericite și poftă bună!

Despre Procter & Gamble

P&G deservește consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de încredere, de calitate și superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® și Tide®. Comunitatea P&G desfășoară operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru noutăți și informații suplimentare despre P&G și brandurile sale.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
1
Mancaruri cu varza

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca

Pentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...

Musaca de varza delicioasa cu carne de vaca
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
2
Mancaruri cu cartofi

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua
Desert prajitura cu capsuni
3
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Prajitura cu cirese
4
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!

Prajitura cu cirese
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
5
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia