Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu pulberea de curry. Efectul sau e mai puternic dupa ploaie. Folositi frunzele numai in mancarurile care cer doar un pic de aroma de curry. Se pot adauga in orez sau in otetul pentru muraturi. Adaugati curry cand fierbeti radacinoase, cum ar fi morcovii, iar apa o puteti folosi pentru supa. Indepartati frunzele inainte de a manca, frunzele sunt prea tari pentru a fi mancate. Frunzele trebuie culese proaspete, dar pot fi uscate. Daca le congelati isi pierd aroma. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri calePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii