Coriandrul este o planta de la care se folosesc si frunzele si semintele,dar au un gust foarte diferit. Semintele au o culoare maronie deschisa si au un gust de citrice placut. Pot fi folosite la tratarea bolilor digestive. Semintele pot fi folosite pnetru peste, pasare si legume. Pot fi adaugate si in paine si aluaturi pentru prajituri. Semintele macinate pot fi puse in carnati, curry sau se adauga pe carne inainte de a o frige. Semintele sunt adaugate de multe ori in zeama muraturilor pentru a le conserva sau pot fi macinate si amestecate cu alte condimente dulci ,pentru a aroma deserturile de orez, fructe, prajiturile si crema de oua. Coriandrul macinat este mai putin dulce si isi pierde aroma mult mai repede decat semintele proaspete. Nu trebuie uitat ca si frunzele de coriandru sunt foarte gustoase la mancaruri, salate ori doar pentru decor. Sursa acestui articol este blogul culinar Mitinitta.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii