bacon - bucati de carne de porc, de obicei afumata si sarata, in care carnea alterneaza cu grasimea
bagheta - o pine lunga si subtire
barbecue - carne prajita pe gratar sau la cuptor, stropita cu un sos special, cu otet
baine marie - modalitate de a gati, prin introducerea vasului intr-un altul, cu apa, care se pune pe foc. Se foloseste aceasta metoda pentru a gati delicat si pentru a evita arderea sau lipirea
bechamel - sos alb, pe baza de lapte sau smintina
blend - amestec
bouillabaisse - peste la cuptor
bol - vas rotund in care se prepara sau se servesc mincarurile
brinza cheddar - brinza tare preparata din lapte de vaca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!
Salata cu ansoa, naut si rucola
Comentarii