TV Paprika ne poarta intr-o noua lume culinara

TV Paprika ne poarta intr-o noua lume culinara

Reţetele lumii, seria 4 Din 7 martie, de luni până vineri, de la ora 20:00 Nici Wikes vă invită într-o călătorie culinară prin America de Nord și Centrală și prin Europa. Din când în când, aceasta va face mici popasuri pentru a degusta aromele regionale din Lisabona, San Sebastian, Marrakesh, New York, Trinidad și Sao Paulo.   Rick Stein - Escapade mediteraneene Din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 16:55 Inspirat de mâncarea bună, de care îţi aduci aminte oricând în viaţă, Rick Stein călătoreşte prin zona mediteraneană, vizitând insule şi locuri care emană o senzaţie vibrantă prin spiritul, istoria şi mâncărurile specifice acestor zone. De la condimente şi arome deosebite şi până la utilizarea generoasă a vinului şi verdeţurilor, mâncărurile mediteraneene formează un mozaic culinar plin de culoare, arome şi miresme create de arabi, greci, italieni, spanioli şi turci. Alăturaţi-vă lui Rick în timp ce călătoreşte din Corsica până în Creta, direct prin leagănul culinar al lumii occidentale.   Bucătăria Nigellei Din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 21:20 Nigella Lawson este plină de pasiune şi entuziasm şi vă prezintă reţete pentru un stil de viață modern. Ea vă arată rețete ușor de realizat, rapide și spectaculoase dar și unele mai complexe, pe care le puteţi prepara în weekend sau ori de câte ori aveţi timp. Nigella creează preparate uimitoare pentru zile solicitante și ne prezintă moduri incitante și inventive de a găti o masă delicioasă din ce mai rămâne de la alte preparate. Emisiunea vă aduce sfaturi despre gătitul mâncării acasă, cu ingrediente simple și accesibile, care transformă fiecare zi obişnuită într-una specială. Nigella va răspunde la întrebări diverse legate de gastronomie. Motto-ul acestei emisiuni este: mâncare adevărată pentru oameni adevărați și o viață adevărată. Nigella oferă soluții şi sfaturi, de care se pot folosi gospodinele chiar în bucătăriile lor.  

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Bucataras.RO

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Provocarea Weekend cu spor,inițiată de  Stefania Anastasiu continuăăă!!! Această lună e găzduită de...

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce