Festivalul are loc la Hanul lui Manuc, unde peste 30 de experti in arta culinara, producatori, importatori si comercianti, vor expune o paleta de delicii variate, traditionale sau internationale precum deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline si cafea, cupcakes, clatite, cozonaci sau pasca.
De vineri pana duminica, intre 10.00 si 20.00, festivalul Sweet Fest, aflat la a 5-a editie, atrage pasionatii de arome si senzatii fine cu produse gourmet felurite, degustari si activitati surpriza ce vor incanta papilele si ochii vizitatorilor porniti in cautarea gustului perfect. Spectacol de ciocolata Ca la fiecare editie, ciocolata ramane un produs vedeta, fiind prezenta in diverse culori, arome seductoare si forme spectaculoase. Pralinele belgiene de la Leonidas si autohtone de la Choco Fashion, ciocolata cu fructe sau condimente, fantana de ciocolata sau figurinele de ciocolata executate perfect sunt doar cateva manifestari ale ciocolatei in cadrul festivalului Sweet Fest de Florii. Specialitati internationale lansate in premiera in Romania Sarbatoarea deliciilor de la Sweet Fest este completata in acest sezon de lansarea in Romania a produselor belgiene Belberry - Maitre Confiturier. Dulceata, marmelada si siropul de fructe produse in Belgia din 1956 numai din ingrediente naturale vor incanta gurmanzii cu gusturi exclusiv naturale. Savoare a cafelei, condimente surprinzatoare si prajituri home-made incantatoare Aroma cafelei proaspat prajte si macinate aduse de Leonard Café, condimentele dulci –picante propuse de SugarSpice.ro si deserturile create si ornate manual precum cele pregatite de Stephany’s –The cupcake company intregesc cadrul unei experiente gourmet incantatoare si sofisticate. Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati vineri, sambata si duminica inainte de Florii la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00. Detalii complete despre Sweet Fest pe http://www.facebook.com/SweetFest.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii