Conceptul acestuia se adreseaza unui public mai tanar, care isi doreste sa aiba parte de o experienta culinara gustoasa si sanatoasa. Oaspetii vor putea alege dintr-un meniu ce contine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatra, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mancaruri realizate cu ingrediente de sezon. In aceasta toamna, oaspetii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci si carne de vanat. O noutate este si Seara Raclette, care va avea loc in fiecare marti. „Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile, cu 30-40% mai mici. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate” declara chef-ul Jakob Hausmann. Mica Elvetie are 80 de locuri in restaurant si inca 40 pe terasa. Investia in locatie a fost de 280 000 de euro. Aceasta se regaseste in costurile de amenajare, in dotarea cu echipament a bucatariei si in costurile cu personalul. In 2013, obiectivul restaurantului este sa-si dubleze veniturile. Pentru acest an, cifra de afaceri este estimata la 150 000 de euro. Mica Elvetie este pe piata de 14 ani. Mica Elvetie, Centrul Istoric, strada Franceza, numarul 60 in cadrul Europa Royale Hotel.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii