La doar 10 ani Flynn Mcgarry a hotarat ca doreste sa gateasca. A inceput prin a exersa manuirea cutitului, acasa, dupa ore. A urmat apoi achizitia mai multor carti de bucate, iar dupa, testarea unor preparate simple, dar de baza, "cobaii" fiind prieteni ai mamei lui. La 13 ani Flynn conduce bucataria clubului din casa proprie cu usurinta, da ordine unor bucatari mult mai invarsta, dar cel mai important face totul cu pasiune, gatitul fiind modul lui de a se exprima. Isi doreste un restaurant in Top 50 si cel putin 3 stele Michelin. Flynn McGarry si-a facut ucenicia sub Chef Kris Morning, executive chef la restaurantul Rays and Stark Bar, ale carui preparate de inspiratie mediteraneana au fost catalogate ca "o desfatare a simturilor". Flynn a lucrat si sub Chef Daniel Humm, in restaurantul cu 3 stele Michelin Eleven Madion Park, dar a invatat si de la James Kent. Toate aceste experiente in ajuta pe bucatarul adolescent in dezvoltarea talentului pe care il are, dar si internetul, care ii permite sa "fure meserie" de la bucatari renumiti din toata lumea. De curand Flynn a fost invitat sa gateasca in renumitul local La Playa din Los Angeles, unde Chef John Sedlar i-a dat pe mana bucataria pentru o cina speciala ce continea peste 9 preparate culinare printre care pastrav cu praz, fenicul caramelizat, preparate ce au incantat papilele gustative ale clientilor din restaurantul plin. Sdedlar spune despre Flynn ca este un tanar neobisnuit, dar cu o pasiune enorma. O pasiune atat de mare are adolescentul fata de bucatarie, incat si-a transformat dormitorul intr-o bucatarie experimentala. Prin Clubul Eureka, clubul din casa proprie, serveste preparate ce apartin de "progressive cuisine", concept ce reflecta imaginatia bucatarului in a-si prezenta preparatele culinare, si din ceea ce vedem Flynn McGarry nu duce lipsa de imaginatie. Daca doriti sa aflati mai multe despre Flynn puteti sa ii vizitati site-ul si sa va lasati cina pe mana lui, profitul fiind destinat educatiei sale culinare.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii