Dulciuri traznite pentru Halloween

Dulciuri traznite pentru Halloween

  Atat copiii, cat si adultii sunt incantati de obiceiurile asociate cu seara de Halloween. Masti inspaimantatoare, dovleac copt si bomboane din belsug – iata doar cateva din ingredientele unei petreceri reusite. In cazul in care organizezi o petrecere de Halloween, mai ales una pentru copii, iti prezentam cateva retete care vor face cu siguranta deliciul serii:   Briosa bufnita Stim ca briosele ne scot din incurcatura de fiecare data cand suntem in pana de idei pentru desert pentru ca se prepara foarte rapid si in nenumarate combinatii. Prepara niste briose cu crema de ciocolata si foloseste biscuiti cu crema alba pentru a forma ochii bufnitei, copiii se vor distra si ei.     Monstri cu colti inspaimantatori Taie marul in patru si scoate-le cate o bucata din miez – aceasta va fi gura monstrilor. Inmoaie bucatelele de mar in apa cu putina lamaie, pentru a evita ca acestea sa capete o culoare maronie. Foloseste bucatele de migdale pe post de dinti – trebuie doar sa le infigi in spatiul lasat in mijlocul bucatilor de mar. Un alt mar "infricosator" poate fi cel decupat ca un dovleac, cu colti si ochi. La fel va trebui sa treci o bucata de lamaie sau sa inmoi partea fara coaja in lamaie ca sa nu se oxideze. Pamant cu viermisori Aseaza intr-un vas de lemn crema de ciocolata sau sarlota. Striveste cativa biscuiti cu cacao pe deasupra cremei si adauga viermisori din jeleu, care vor parea sa iasa din ,,pamantul,, de ciocolata. Este un desert atat de simplu, dar foarte de efect pentru o petrecere de Halloween. Mere coapte cu ciocolata Merele coapte sunt intotdeauna delicioase, dar pentru Halloween poti face ceva in plus: infige-le in betigase de lemn si orneaza-le cu ciocolata topita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Bucataras.RO

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Provocarea Weekend cu spor,inițiată de  Stefania Anastasiu continuăăă!!! Această lună e găzduită de...

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce