CONCURS: Descopera lumea culinara TV Paprika

CONCURS: Descopera lumea culinara TV Paprika

In luna mai TV Paprika ne rasfata cu emisiuni culinare de exceptie. Descopera emisiunile pe care le poti viziona, raspunde la cele 2 intrebari saptamanale si poti castiga cate 1 premiu pe saptamana. Simplu, nu-i asa? Ce trebuie sa faci? 1) Prima saptamana de concurs se intinde din 15.05.2013 si pana in 21.05.2013 (ora 00:00), timp in care poti raspunde la cele doua intrebari de mai jos. 2) Nu trebuie sa te loghezi, doar sa completezi numele tau real si adresa de email, in eventualitatea castigarii unui premiu sa poti fi contactat si sa intri in posesia lui. Datele tale sunt protejate conform politicii de confidentialitate. 3) In a doua saptamana de concurs: 22.05.2013 - 28.05.2013 (ora 00:00) vor fi afisate alte doua intrebari din alte doua emisiuni culinare TV Paprika. 4) La finalul fiecarei saptamani de concurs vom face extragerea unui castigator care va fi contactat pe email de echipa culinar.ro pentru a-i fi expediat premiul. 5) Dupa fiecare intrebare din formular vei gasi link-ul articolului ajutator. 6) La cele doua intrebari, un utilizator poate raspunde o singura data, duplicatele vor fi sterse din lista. 7) Castigatorii vor fi anuntati la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, fiind desemnati prin tregere la sorti (random.org) filmata. Premii:     In fiecare saptamana de concurs va fi acordat un premiu format din: 1 aprinzator electric TV Paprika 1 geanta frigorifica TV Paprika 1 bol de lemm si tacamuri pentru salata TV Paprika accesorii utile si nelipsite pentru un picnic perfect!       Descopera lumea culinara TV Paprika si urmareste emisiuni culinare de exceptie! Mult succes! Loading...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Prajitura "polara"
1
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
2
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
3
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
4
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
5
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Parteneri
Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Bucataras.RO

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Provocarea Weekend cu spor,inițiată de  Stefania Anastasiu continuăăă!!! Această lună e găzduită de...

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce