Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!

Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire  pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!

Internetul a reusit sa dezvolte pasiunea pentru gatit si intr-o pasiune pentru scris, astfel luand nastere blogging-ul culinar. In acest moment, segmentul blogurilor culinare este cel mai dezvoltat domeniu si se estimeaza ca in spatiul online sunt active peste 500 de jurnale despre gatit. Food Bloggers Conference, primul eveniment local dedicat blogging-ului culinar, are loc pe 26 noiembrie, la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti. Evenimentul ofera participantilor ocazia de a-i intalni pe unii dintre bloggerii cunoscuti din domeniu, dar si pe specialistii in comunicare, care vor prezenta secrete in blogging si promovare. Inspiratie, strategii de succes, networking, tendinte si oportunitati, pe scurt, o zi plina de informatii, dar si de idei pe care poti sa le aplici pe viitor. Evenimentul aduce in prim plan cele mai eficiente instrumente de promovare, tehnici de styling photography, de atragere a vizitatorilor pe blog, de crestere a audientei si a vizibilitatii in mediul online. In acelasi timp, vei afla care sunt cele mai bune studii de caz din domeniu, cum iti poti crea un brand personal si o comunitate. O parte dintre vorbitorii confirmati care vor urca pe scena la Food Bloggers Conference sunt: Adrian Hadean (Blogger & Realizator TV), Anca Feodor (Blogger, Cookie Jar), Florin Itu (Blogger, Crazy Mother Cooker) , Radu Dumitrescu (Fotograf culinar, Grey Wolf Studios), Larisa Petrini (Managing Partner, Saatchi & Saatchi), Cristina Mazilu (Publisher, BBC Good Food Romania & Blogger, mazilique.ro), Ana Sipciu (Industry Manager, Google), Ana Naie (Blogger, EasyPeasy.ro), Monica Rosu (Blogger, Foodiefamily.ro), Alexandru Negrea (Head of Facebook Department, Spada), Codruta Popa (Blogger, Codruldepaine.ro), Madalin Simion (Blogger, Wine and Knives), Andreea Craciun (Blogger, Andie.ro), Marius Tudosiei (Owner, Bacania Veche). Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: http://2014.foodbloggers.ro/inregistrare.php Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment, urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro?ref=hl).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
1
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
2
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
3
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
5
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce