Culinar prin lume

A șasea ediție Asia Fest isi deschide portile între 16 – 18 noiembrie, la Romexpo
Culinar prin lume

A șasea ediție Asia Fest isi deschide portile între 16 – 18 noiembrie, la Romexpo

A șasea ediție Asia Fest isi deschide portile între 16 – 18 noiembrie, la Romexpo
Care sunt noile trenduri culinare ale toamnei 2016 - ce este Ube sau Poke
Culinar prin lume

Care sunt noile trenduri culinare ale toamnei 2016 - ce este Ube sau Poke

Care sunt noile trenduri culinare ale toamnei 2016 - ce este Ube sau Poke
În Săptămâna Mediteraneană, cele mai iubite produse specifice Greciei, Spaniei şi Italiei revin la Lidl
Culinar prin lume

În Săptămâna Mediteraneană, cele mai iubite produse specifice Greciei, Spaniei şi Italiei revin la Lidl

În Săptămâna Mediteraneană, cele mai iubite produse specifice Greciei, Spaniei şi Italiei revin la Lidl
Descoperă savoarea Greciei în Săptămâna Grecească la Lidl
Culinar prin lume

Descoperă savoarea Greciei în Săptămâna Grecească la Lidl

Descoperă savoarea Greciei în Săptămâna Grecească la Lidl
Experimentează bucătaria asiatică la tine acasă cu Shan’shi
Culinar prin lume

Experimentează bucătaria asiatică la tine acasă cu Shan’shi

Experimentează bucătaria asiatică la tine acasă cu Shan’shi
Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire  pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!
Culinar prin lume

Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!

Bloggingul si pasiunea pentru gatit isi dau intalnire pe 26 noiembrie la Food Bloggers Conference!
Slovacia – țara castelelor medievale, a găluștelor și lactatelor
Culinar prin lume

Slovacia – țara castelelor medievale, a găluștelor și lactatelor

Slovacia – țara castelelor medievale, a găluștelor și lactatelor
Sweet Fest, festivalul dulce al primaverii revine cu o editie speciala de Paste
Culinar prin lume

Sweet Fest, festivalul dulce al primaverii revine cu o editie speciala de Paste

Sweet Fest, festivalul dulce al primaverii revine cu o editie speciala de Paste
GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinare
Culinar prin lume

GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinare

GALBANI – gust traditional italian pentru delicii culinare
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ghiveci calugaresc de vinete
1
Mancaruri cu legume

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
5
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Parteneri
Nectar de capsuni
Bucataras.RO

Nectar de capsuni

Pentru prima data am pregatit nectar in casa! Am ales sa fac de capsuni! Am cumparat capsuni bine coapte, dulci, aromate,...

Nectar de capsuni
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce