RETETA CASTIGATOARE
Va multumim, dragi utilizatori ai Culinar.ro participanti la concursul de retete de sarbatoare! Retetele voastre ne-au incantat atat pe noi, cat si pe vizitatorii site-ului, carora le-ati oferit inspiratie si cate ceva din secretele meselor festive de Craciun sau Anul Nou.
Avem placerea astazi sa anuntam reteta castigatoare a concursului "Retete culinare de sarbatori, ca la mama acasa..."
Reteta care a indeplinit cu succes criteriile concursului si care, mai mult decat atat, ne-a purtat intr-o poveste dulce si ne-a fermecat, este: Tort de turta dulce.
Felicitari utilizatorului Iulike pentru castigarea Marelui Premiu!
Va asteptam cu drag sa participati la viitoarele concursuri culinare, avem de fiecare data surprize placute pentru voi, utilizatorii site-ului Culinar.ro.
----------------------------------------
Sarbatorile sunt atat de aproape incat le simtim caldura, dar mai ales savoarea.
Este suficient sa inchidem ochii si sa ne imaginam in casa parinteasca sau cea a bunicilor, in fata unor mese mari si imbelsugate, pline de mancaruri ale caror gusturi incercam sa le reproducem si noi in fiecare an, la fel de bune.
Ne dorim ca acestea sa ramana in sufletul si mintea celor dragi la fel cum si noi pastram amintirea momentelor de sarbatoare din copilarie.
Culinar.ro va invita cu drag ca intre 5 decembrie si 3 ianuarie 2016 sa inscrieti retete culinare special dedicate sarbatorilor, ca la mama acasa.
Retetele participante vor fi inscrise in site din contul de utilizator
Cea mai buna reteta, cu prezentarea cea mai frumoasa si mai detaliata, va castiga marele premiu: un Blender Performant Classic Chrome, un ajutor puternic si extrem de util in bucatarie.
Reteta castigatoare va fi desemnata prin jurizare, juriul fiind format din membrii redactiei Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Castigatorul va fi anuntat pe 8 ianuarie 2016.
Mult succes, dragii nostri!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii