La PLACINTE inainte

Update 1 februarie! Anuntarea castigatorului


Dragi prieteni ai Culinar.ro,

Concursul de "placintit" s-a incheiat si ne bucuram ca tema noastra v-a placut atat de mult. Au fost propuse numeroase retete, care mai de care mai apetisante si credem ca tuturor ni s-au imbogatit cartile de bucate, virtuale sau nu, cu multe retete, pe care probabil multi dintre voi le-ati pus "in asteptare", pentru urmatoarea desfatare cu placinte.

Reteta castigatoare a concursului "La placinte inainte" este una clasica, dar mereu actuala, foarte bine ilustrata si explicata, care te invita sa o faci cu prima ocazie: Placinte poale-n brau

O felicitam pe castigatoare, va multumim pentru retetele grozave si va asteptam cu noi surprize! :)

*******************************************************************************

Culinar.ro te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar :).

Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.

Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat PLACINTA este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.

Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar.ro retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.


In plus, toti participantii la concurs vor castiga galbeni care pot fi folositi la achizitia oricarui produs culinar din magazinul online Culinar.ro.

Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.

Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar.ro trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.

Castigatorul va fi anuntat pe 1 februarie 2016.

Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!





 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pizza cu ton si ciuperci
1
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
2
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
3
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
4
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
5
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce