CASTIGATORII CONCURSULUI - 5 octombrie 2016
Concursul nostru cu retete de conserve de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Muraturi asortate - Anca E. Voicu
PREMIUL 2: Dovlecei in ulei - dyadya
PREMIUL 3: Salata in straturi pentru iarna - ani67
Felicitari!
*******************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
A venit toamna si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.
Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata conservele voastre de toamna, pentru ca, vorba aceea, toamna se numara... borcanele :).
Va invitam cu drag ca, in perioada 7 septembrie - 3 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.
Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
PREMIUL 1 - Aparat de vidare FFS002X FoodSaver Menţine prospeţimea alimentelor de până la 5 ori mai mult timp
Premiul 2 - Fierbator Polished Inox Breville
Premiul 3 - Cantar de bucatarie Classic, Terraillon
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de preparare.
Castigatorii vor fi anuntati pe 5 octombrie 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii