12 decembrie - Castigatorii concursului
Avem bucuria sa ii anuntam pe castigatorii concursului nostru de retete de aperitive. Spectacolul aperitivelor este intotdeuna unul fascinant. Va multumim tuturor pentru efortul depus si pentru spectacolul oferit. Dintre zecile de retete minunate, juriul a ales in cele din urma cele 3 retete castigatoare:
ani67 - Rulouri umplute din muschi de porc
dyadya - Placinta cu dovlecei
Sidy56 - Racituri - piftie
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor!
---------------------------------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Va propunem o noua tema a concursului nostru culinar. De data aceasta, vedetele concursului sunt specialitati la care stim ca va pricepeti foarte bine: APERITIVELE.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata aperitivele pe care le pregatiti, pentru mesele propriei familii sau pentru cele dedicate musafirilor.
Va invitam cu drag ca, in perioada 11 noiembrie - 11 decembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de aperitive, fie ele de gala sau de zi cu zi.
Cele mai apreciate retete de aperitive ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii foarte frumoase pentru bucatarie, potrivite pentru gatirea servirea acestor specialitati, care va pun in valoare atat imaginatia, cat si priceperea.
PREMIUL 1 - Slow cooker 3.5L Manual Red Crock-Pot
PREMIIUL 2 - Tava servire aperitive 60 cm - Kitchen Craft
PREMIUL 3 - Razatoare-feliator legume si fructe - Westmark
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de aperitive, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj).
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 decembrie 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii