CASTIGATORII CONCURSULUI - 5 septembrie 2016
Concursul nostru cu retete fara coacere s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Cheesecake cu unt de arahide - Mirela0911
PREMIUL 2: Cheesecake cu Mascarpone si Oreo - gospodariu
PREMIUL 3: Inghetata cu fructe de padure - dyadya
Felicitari!
=============================================================
Dragii nostri,
Pentru ca trecem prin cea mai calduroasa perioada a verii, in care cei mai multi dintre noi evitam sa mai deschidem cuptoarele sau chiar flacara aragazului, va propunem un concurs de retete fara preparare termica, cele mai iubite in aceasta perioada, in care mancam mai putin si mai usor decat de obicei.
Fie ca e vorba de salate, de deserturi, de supe crema, de aperitive reci, smoothie-uri sau orice preparate care nu implica fierbere, coacere sau prajire, haideti cu ele la concursul nostru!
Va invitam asadar cu drag sa inscrieti in site-ul Culinar.ro, intre 5 si 31 august, retetele voastre fara coacere.
Cele mai apreciate 3 retete fara coacere vor fi rasplatite cu premii perfecte pentru bucatarie:
*** Premiul 1 Slow cooker 3.5L Brushed Inox Crock-Pot
*** Premiul 2
Mixer de mana cu 5 trepte Breville
*** Premiul 3
Set cutite friptura 6 piese - Kitchen Craft
Juriul Culinar.ro va aprecia urmatoarele aspecte ale retetelor: claritatea descrierii pasilor de preparare si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Pasii pentru inscrierea retetelor sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Retetele castigatoare vor fi anuntata pe 5 septembrie 2016.
Mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii