7 iulie - Castigatorul
Va anuntam cu placere castigatorul concursului "Dulciuri cu fructe" si a marelui premiu, Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville, este ani67, care ne-a incantat cu retetele sale de dulciuri cu fructe. Felicitari!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dragii nostri,
Vara e atat de generoasa cu fructe ademenitoare pe care le culegem uneori chiar din gradinile noastre sau ne bucuram de autenticitatea celor gasite la piata. Le-am dus cu totii dus dorul, pentru ca nu se compara cu fructele pe care le gasim in afara sezonului, mai putin gustoase, aromate si mai putin... adevarate. Pentru ca sunt atat de tentante, stim ca fructele verii sunt vedetele dulciurilor preparate de voi in aceasta perioada.
Fie ca e vorba de prajituri sau torturi cu fructe, de dulceturi, compoturi, siropuri sau sucuri de fructe, DULCIURILE CU FRUCTE sunt, incontestabil, mai iubite decat in orice alta parte a anului si nelipsite din meniul acestui sezon.
De aceea Culinar.ro a ales pentru voi o tema de concurs atat de populara!
Va invitam cu drag ca, in perioada 8 iunie - 3 iulie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de dulciuri cu fructe (oricare dintre categoriile enumerate mai sus).
Cele mai apreciate retete cu fructe ale unui utilizator vor fi rasplatite cu un premiu frumos si atractiv, care va ajuta sa preparati cele mai bune dulciuri in bucataria voastra.
MARELE PREMIU: Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de dulciuri cu fructe in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor; diversitatea fructelor folosite in retetele propuse, vor fi apreciate in mod deosebit cele de sezon (cirese, visine, zmeura, capsuni etc.)
Castigatorii vor fi anuntati pe 7 iulie2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii