CASTIGATORII CONCURSULUI - 4 noiemmbrie 2016
Concursul nostru cu dulciuri aromate de toamna s-a incheiat si si-a desemnat castigatorii. Iata retetele premiate:
PREMIUL 1: Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel - simona72
PREMIUL 2: Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui - Rocsita
PREMIUL 3: Tarta cu gutui - andraconstantinescu
Felicitari!
-----------------------------------------
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si ne-ati facut martorii umplerii pana la refuz a camarilor cu borcanele pentru la iarna, a venit vremea unui nou concurs cu tematica autumnala.
De data asta avem o tema dulce si ademenitoare: Deserturi aromate de toamna. Deliciile acestui sezon sunt prajiturile de tot felul cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac, dar suntem siguri ca voi pregatiti in aceasta perioada o multitudine de retete iscusite cu ingrediente la care poate nici nu ne-am gasit.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 1 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin o reteta de dulciuri de toamna.
Cele mai apreciate retete de dulciuri de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii minunate, ajutoare de nadejde in bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender vertical cu accesorii de tocare si mixare Breville
Premiul 2 - Panini Maker Breville
Premiul 3 - Tava briose 35 x 27 cm - KitchenCraft Kitchen Craft
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin o reteta de dulciuri specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu una sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza atat in functie de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorilor), cat si prin jurizare de catre echipa Culinar.ro (punctajul oferit de juriu va avea de asemenea o pondere de 50% in clasamentul retetelor castigatoare).
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, imbinarea ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 4 noiembrie 2016. Mult succes!
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii