Dragii nostri,
Asa cum am promis, revenim cu surprize placute. De data aceasta va lansam o provocare frumoasa, cu o tema culinara foarte iubita si un premiu grozav, pe masura priceperii si harniciei voastre.
Intr-o luna presarata cu sarbatori ale dragostei, va invitam asadar sa gasim impreuna o pereche perfecta:
Cuptorul electric incorporabil Hansa cauta cea mai buna reteta de PIZZA!
Asa cum spune si titlul concursului nostru, menit sa va faca sa intrati in bucatarie cu zambetul pe buze, cuptorul cel frumos oferit drept premiu este si cat se poate de... serios, deci plin de calitati: din inox, electric, incorporabil, cu grill, rotisor si 4 functii. Pe scurt, visul oricarei pizza sau al oricarui preparat care isi doreste sa isi desavarseasca forma si gustul cu ajutorul unui astfel de cuptor excelent.
In ceea ce priveste reteta de pizza cautata, vor fi apreciate urmatoarele aspecte ale acesteia: ingredientele folosite, claritatea descrierii pasilor de preparare, aspectul preparatului final si calitatea fotografiilor care ilustreaza reteta. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.
Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate.
Pe langa aceste calitati apreciate de juriul format din echipa Culinar.ro, care va acorda jumatate din punctaj, cealalta jumatate a punctajului va fi desemnata de numarul de aprecieri pe care retetele propuse le vor atrage din partea publicului (numarul de like-uri va avea o pondere de 50% in desemnarea castigatorului).
Va asteptam asadar cu drag sa inscrieti in site-ul Culinar.ro, intre 9 si 29 februarie, retetele voastre de pizza.
Pasii sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Reteta castigatoare va fi anuntata pe 3 martie 2016.
Mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii