Dragi prieteni ai Culinar.ro,
A sosit momentul mult asteptat de catre voi, participantii concursului nostru culinar. Ne-am bucurat sa vedem retete minunate inscrise in concurs, iar dintre cele care au respectat evident, tema aleasa si cele care au cucerit juriul sunt urmatoarele:
1. Prajitura Ciresica cu bezea
3. Tort cu jeleu de cirese si crema de vanilie
Multumim tuturor celor care au inscris retete minunate si felicitam castigatorii concursului!
Va asteptam cu noi retete si idei culinare, iar pana la o noua editie a concursului, va transmitem toate cele bune si spor la gatit!
Cu drag,
Echipa Culinar.ro
***************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro, va invitam la concurs!
De aceasta data va propunem o tema culinara frumoasa si... dulce a concursului nostru: DESERTURI DE VARA.
Lunile iunie si iulie sunt generoase in ingrediente pentru deserturi usoare, racoritoare, in special cu fructe, dar nu numai.
Va invitam cu drag ca, in perioada 20 iunie - 16 iulie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro, cel putin 2 retete sanatoase de deserturi de vara. Pot fi inghetate, tarte cu fructe, compoturi, dulceturi, prajituri sau torturi de tot felul, cu fructe de sezon, deserturi racoritoare, cu sau fara coacere, cu care ne rasfatam in aceasta perioada.
Cele mai apreciate retete de deserturi inscrise in concurs vor fi rasplatite, asa cum v-am obisnuit, cu premii excelente pentru bucatarie.
PREMIUL 1 - Blender Oster Monterrey White
PREMIIUL 2 - Tava tarta Tefal Easy Grip 27 cm
PREMIUL 3 - Forma de copt pentru prajituri, silicon
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete cu tema concursului, in perioada mentionata (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor (detalierea prin fotografii a pasilor de preparare reprezinta un avantaj), originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 18 iulie 2017.
Asteptam cu drag retetele voastre cu ingredientele vegetale din meniurile acestei perioade si va uram mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii