Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Toamna a revenit in vietile si bucatariile noastre si, odata cu ea, preocuparea noastra cu ce umplem camara pentru la iarna.
Gandul oricarui om harnic ii zboara catre... castraveti, gogonele, pepeni galbeni, gogosari, rosii, vinete, prune sau alte fructe si legume de sezon si la cum se pot transforma ele in cele mai bune muraturi, gemuri, zacuste, salate, compoturi sau alte conserve iscusite, dupa retetele fiecaruia, mostenite de la mame si bunici, aflate de la prieteni sau inventate de el insusi.
Provocarea acestei luni consta in a ne arata cum va infrumusetati camara cu bunatatile sub forma de conserve pentru iarna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 1 septembrie - 1 octombrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve de toamna.
Cele mai apreciate retete de conserve pentru iarna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
Premii:
PREMIUL 1 - Slow cooker Crock-Pot, 3.5L
PREMIIUL 2 - Set 3 cutite ceramice, curatator legume si suport Orange
PREMIUL 3 - Set 4 borcane cu capac si 47 accesorii pentru gem Sweet
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve de toamna, in perioada mentionata (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi:
- explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare
- detalierea prin fotografii a pasilor de preparare
Castigatorii vor fi anuntati pe 3 octombrie 2017.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
*****************************************************
3 octombrie 2017
Dragii nostri,
In primul rand, va multumim tuturor pentru retetele frumoase inscrise in concursul culinar! Multe retete gustoase care fac cinste oricarei gospodine care isi umple camara cu bunatati.
Iata ca a venit momentul sa anuntam norocosii castigatori ai concursului nostru Bunatati din Camara mea!
Dintre retetele care au respectat tema si regulamentul concursului, juriul a desemnat castigatoare pe cele care urmeaza:
Premiul 1 - Zacusca de peste
Premiul 2 - Silvoita de prune
Premiul 3 - Gogosari in sos
Felicitari castigatorilor si multumiri tuturor participantilor cu asa retete frumoase!
Ramaneti alaturi de noi pentru alte concursuri si surprize frumoase!
Cu drag,
Echipa Culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii