Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre voi, si anume anuntarea retetelor castigatoare din cadrul concursului Bunatati de toamna.
Ne-am bucurat sa vedem cate retete frumoase ati inscris in concurs, toate gustoase, hranitoare si apetisante, iar dintre cele care au respectat tema si regulamentul concursului si cele care au impresionat cel mai mult juriul, sunt urmatoarele:
Premiul 1 - Dovleac umplut cu legume
Premiul 2 - Gem de gutui
Premiul 3 - Legume cu sos bolognese
Multumim tuturor celor care au inscris retete minunate si felicitam castigatorii concursului!
Va asteptam cu noi retete si idei culinare, iar pana la o noua editie a concursului, va transmitem toate cele bune si spor la gatit!
*******************************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si inventivi la ultima editie a concursului nostru culinar, a venit vremea unui nou concurs cu tematica de sezon.
De data asta avem o tema de sezon foarte generoasa: Bunatati de toamna.
Deliciile acestui sezon sunt combinatii felurite de fructe sau legume, in supe, ciorbe si mancaruri gustoase si aromate, dar si in placinte, prajituri variate cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac - intr-un cuvant, bunatati de toamna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 11 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete cu ingrediente de toamna.
Cele mai apreciate retete cu ingrediente de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase si utile, care abia asteapta sa isi gaseasca loc in bucataria voastra.
Premiul 1 - Masina de tocat carne Tefal, 1400W, 2 site de tocat, cutit cu functie de maruntire, accesoriu pentru carnati
Premiul 2 - Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb
Premiul3 - Tigaie Tefal Sensorielle, 26 cm
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin 2 retete specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizarea retetelor de echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 noiembrie 2018.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii pentru a inscrie o reteta in contul de utilizator de pe Culinar.ro sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii