Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Iata ca a sosit momentul mult asteptat de catre voi, si anume anuntarea retetelor castigatoare din cadrul concursului Bunatati de toamna.
Ne-am bucurat sa vedem cate retete frumoase ati inscris in concurs, toate gustoase, hranitoare si apetisante, iar dintre cele care au respectat tema si regulamentul concursului si cele care au impresionat cel mai mult juriul, sunt urmatoarele:
Premiul 1 - Dovleac umplut cu legume
Premiul 2 - Gem de gutui
Premiul 3 - Legume cu sos bolognese
Multumim tuturor celor care au inscris retete minunate si felicitam castigatorii concursului!
Va asteptam cu noi retete si idei culinare, iar pana la o noua editie a concursului, va transmitem toate cele bune si spor la gatit!
*******************************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Dupa ce ne-ati dovedit cat sunteti de harnici si inventivi la ultima editie a concursului nostru culinar, a venit vremea unui nou concurs cu tematica de sezon.
De data asta avem o tema de sezon foarte generoasa: Bunatati de toamna.
Deliciile acestui sezon sunt combinatii felurite de fructe sau legume, in supe, ciorbe si mancaruri gustoase si aromate, dar si in placinte, prajituri variate cu mere, nuci, prune, struguri sau dovleac - intr-un cuvant, bunatati de toamna.
Va invitam cu drag ca, in perioada 10 octombrie - 11 noiembrie, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete cu ingrediente de toamna.
Cele mai apreciate retete cu ingrediente de toamna ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase si utile, care abia asteapta sa isi gaseasca loc in bucataria voastra.
Premiul 1 - Masina de tocat carne Tefal, 1400W, 2 site de tocat, cutit cu functie de maruntire, accesoriu pentru carnati
Premiul 2 - Tocator Tefal Moulinette MQ723138, 500W, 4 lame, 0.5L, Alb
Premiul3 - Tigaie Tefal Sensorielle, 26 cm
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei; inscrierea a cel putin 2 retete specifice anotimpului toamna (participa la concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea retetei cu cel putin o fotografie
Desemnarea castigatorilor se va realiza prin jurizarea retetelor de echipa Culinar.ro.
Criteriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor, aspectul preparatelor, originalitatea imbinarii ingredientelor.
Castigatorii vor fi anuntati pe 12 noiembrie 2018.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
****************************************************
Pasii pentru a inscrie o reteta in contul de utilizator de pe Culinar.ro sunt:
1. va autentificati in contul de utilizator Culinar.ro
2. accesati sectiunea "Retete culinare"
3. apasati butonul " Adauga reteta"
4. completati campurile formularului de reteta
5. apasati butonul "Salveaza reteta"
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii