Castigatorii concursului - 5 august 2016
Avem placerea de ii felicita pe utilizatorii Culinar.ro care au propus retete interesante si frumos prezentate de conserve cu fructe. Juriul tine sa precizeze ca alegerea a fost mai dificila decat de obicei, pentru ca majoritatea retetelor au fost apropiate ca valoare. Iata totusi cele 3 retete castigatoare:
Premiul 1: Gem de mure - simona72
Premiul 2: Gem de capsuni - deyutzky
Premiul 3: Dulceata de nuci - ryta
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor, va asteptam in continuare cu drag la concursurile Culinar.ro!
***********************************************************************
Dragi prieteni ai Culinar.ro,
Vetetele incontestabile ale verii sunt in continuare fructele. Ne bucuram de ele atatat prospespete, ca parti ale unor deserturi delicioase, dar si sub forma de conserve, pentru a ne prelungi bucuria si in afara sezonului. Gustoasele fructe se transforma de multe ori in compoturi, dulceturi, gemuri sau siropuri, multe dintre ele urmand a fi savurate in anotimpul rece, in care fructele "adevarate" nu vor mai fi la indemana. Putem include in aceasta categorie chiar si bauturile alcoolice cu fructe (visinata, zmeurata, afinata etc.)
Va invitam cu drag ca, in perioada 8 iulie - 3 august, sa inscrieti in contul vostru din site-ul Culinar.ro cel putin 2 retete de conserve cu fructe (oricare dintre categoriile enumerate mai sus).
Cele mai apreciate retete cu fructe ale unui utilizator vor fi rasplatite cu premii frumoase, care va vor fi de folos in bucatarie .
PREMIUL 1 - Cratita cu capac 24 cm/3,8 l - Vitesse Vitesse France
Premiul 2 - Dispozitiv scos samburi
Premiul 3 - Feliator legume si fructe
Conditii de participare la concurs:
- respectarea temei
- inscrierea a cel putin 2 retete de conserve cu fructe, in perioada mentionata (participa pa concurs toti utilizatorii care inscriu doua sau mai multe retete pe tema data)
- ilustrarea cu cel putin o fotografie din procesul de preparare, alaturi de fotografia preparatului final
Desemnarea castigatorului se va realiza prin jurizare de catre echipa Culinar.ro.
Citeriile de jurizare vor fi: explicarea pas cu pas a pregatirii retetelor si a proceselor de imbuteliere si conservare, detalierea prin fotografii a pasilor de prepare.
Castigatorii vor fi anuntati pe 5 august 2016.
Asteptam cu drag retetele voastre si va uram mult succes!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaTortul de ziua mea! Un tort elegant, frumos, gustos si foarte laudat...aromele spun totul!!!
Desert tort profiterol cu ciocolata si portocaleReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii