Storcatorul de fructe Philips: dragoste la prima vedere

Ne-am intalnit intr-o zi de luni si a fost dragoste la prima vedere in ceea ce priveste aspectul. Era asa de dragalas ca imi era mila sa-l folosesc dar cum aceasta nu intra in atributiile lui si anume de a fi bibelou in casa mea, am luat niste fructe si legume sa vad competentele lui si pot sa zic ca m-am indragostit.       Este un storcator de marime medie, pot spune, ce nu ocupa mult spatiu in bucatarie avand parti rotunjite si astfel se integreaza mai bine si este si usor de transportat. Acesta se poate gasi in doua variante de culori alb-negru si alb-rosu. Eu il am varianta de alb-rosu. Sunt niste culori care se complementeaza foarte frumos. Si cum estetica este un lucru important in zilele noastre eu zic ca are un punct in plus. Si un lucru important, prezinta mici picioruse cu niste ventuze care il tin pe loc pentru ca (l-am supus la niste teste) la puterea lui cand il pornim tinde sa se miste, sa sara.       Se poate dezasambla foarte usor pentru a-l curata si la asamblare e si mai usor. Cand e dezasamblat ma amuza ca seamana cu o nava extraterestra ce a aterizat. Voua nu vi se pare la fel?       Imi place foarte ca face ceea ce promite si anume obtii cu mult mai mult din fructe si este foarte usor de spalat ceea ce e important mai ales in zilele noastre. De exemplu mie nu-mi place sa petrec prea mult timp la spalat de vase si ideea de a-l spala in mai putin de 1 minut m-a atras foarte mult.       Folosind acest robot am incercat niste sucuri si sa fac inghetata din suc dee fructe pentru prima data. Am inceput cu un suc de mere si a fost delicioasa aroma sa fara conservantii obisnuiti din sucurile de mere din magazine.       Eu am facut un suc energizant si sanatos din suc de morcovi, mere si patrunjel. Le-am stors separat si le-am amestecat. A fost asa de buna combinatia sucului. Si chiar a stors si patrunjelul, iar mirosul de patrunjel stors mi-a umplut bucataria si a mirosit asa de minunat.       Am trecut si la un cocktail de fructe pe care eu l-am denumit "Vis tropical". Pentru aceasta reteta am folosit pepene galben, ananas si pere. De aceasta data le-am stors impreuna. Si am salvat niste bilute de pepene pentru a orna cocktailul.       Si cum v-am zis am facut si popsicles din suc de fructe de padure congelate doar ca au fost cam timide si nu au vrut sa iasa din casuta lor. Si am incercat si un popsicle de suc de morcovi, mar si patrunjel si chiar daca nu a fost dulce a fost extraordina. Chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine.       In concluzie, este un aparat cu care poti realiza multe sucuri de fructe, cu care poti salva timp nemaifiind nevoie sa tai bucatele fructele si legumele si spalatul lui este mult mai usor.   Articol scris de Macy.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Bulgur colorat cu snitele de soia
4
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce