Ne-am intalnit intr-o zi de luni si a fost dragoste la prima vedere in ceea ce priveste aspectul. Era asa de dragalas ca imi era mila sa-l folosesc dar cum aceasta nu intra in atributiile lui si anume de a fi bibelou in casa mea, am luat niste fructe si legume sa vad competentele lui si pot sa zic ca m-am indragostit. Este un storcator de marime medie, pot spune, ce nu ocupa mult spatiu in bucatarie avand parti rotunjite si astfel se integreaza mai bine si este si usor de transportat. Acesta se poate gasi in doua variante de culori alb-negru si alb-rosu. Eu il am varianta de alb-rosu. Sunt niste culori care se complementeaza foarte frumos. Si cum estetica este un lucru important in zilele noastre eu zic ca are un punct in plus. Si un lucru important, prezinta mici picioruse cu niste ventuze care il tin pe loc pentru ca (l-am supus la niste teste) la puterea lui cand il pornim tinde sa se miste, sa sara. Se poate dezasambla foarte usor pentru a-l curata si la asamblare e si mai usor. Cand e dezasamblat ma amuza ca seamana cu o nava extraterestra ce a aterizat. Voua nu vi se pare la fel? Imi place foarte ca face ceea ce promite si anume obtii cu mult mai mult din fructe si este foarte usor de spalat ceea ce e important mai ales in zilele noastre. De exemplu mie nu-mi place sa petrec prea mult timp la spalat de vase si ideea de a-l spala in mai putin de 1 minut m-a atras foarte mult. Folosind acest robot am incercat niste sucuri si sa fac inghetata din suc dee fructe pentru prima data. Am inceput cu un suc de mere si a fost delicioasa aroma sa fara conservantii obisnuiti din sucurile de mere din magazine. Eu am facut un suc energizant si sanatos din suc de morcovi, mere si patrunjel. Le-am stors separat si le-am amestecat. A fost asa de buna combinatia sucului. Si chiar a stors si patrunjelul, iar mirosul de patrunjel stors mi-a umplut bucataria si a mirosit asa de minunat. Am trecut si la un cocktail de fructe pe care eu l-am denumit "Vis tropical". Pentru aceasta reteta am folosit pepene galben, ananas si pere. De aceasta data le-am stors impreuna. Si am salvat niste bilute de pepene pentru a orna cocktailul. Si cum v-am zis am facut si popsicles din suc de fructe de padure congelate doar ca au fost cam timide si nu au vrut sa iasa din casuta lor. Si am incercat si un popsicle de suc de morcovi, mar si patrunjel si chiar daca nu a fost dulce a fost extraordina. Chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine. In concluzie, este un aparat cu care poti realiza multe sucuri de fructe, cu care poti salva timp nemaifiind nevoie sa tai bucatele fructele si legumele si spalatul lui este mult mai usor. Articol scris de Macy.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii