Gama constă în articole fabricate din materiale plastice ultra-rezistente, multe dintre acestea cu suprafaţă Softouch®, precum şi ustensile din naylon ranforsat cu fibra de sticlă care asigură rezistenţă, greutate redusă şi durabilitate. Telul cu braţe de silicon Telul este confecţionat din oţel inoxidabil cu braţele siliconate ce protejează vasele acoperite cu teflon. Mânerul oferă lejeritate în utilizare şi confort, prevenind astfel oboseala mâinii. Modelul a fost creat de către designerul danez Jackob Heiberg. Perie din silicon Peria cu 3 poziții de acțiune este ideală pentru uns tăvile sau prăjiturile. Datorită flexibilității modului de utilizare, peria poate pătrunde în colțurile mai greu accesibile ale tăvilor sau pe marginile prăjiturilor. Lingură pentru gătit cu muchii din silicon Lingura este confecționată din nylon ranforsat și margini din silicon termorezistent pentru mai mult control și confort la pregătirea și servirea mesei. Modelul a fost creat de către designerul Jakob Heiberg Mai multe produse din gama FunctionalForm sunt disponibile în această perioadă la prețuri speciale, în magazinele Carrefour. Folosiți setul de ustensile Fiskars FunctionalForm și pregătiți de Sărbători o prăjitură delicioasă, cu gust de scorțișoară. Tort de morcovi în două straturi Aveți nevoie de următoarele: 100 gr nuci prăjite și tocate 350 gr morcovi răzuiți 280 gr făină albă de grâu 300 gr zahăr 200 ml ulei de floarea soarelui 1 lingurita bicarbonat 1 linguriță și jumătate de praf de copt 1 jumătate de linguriță de sare 2 lingurițe rase de scorțișoară (puteți adauga mai mult dacă doriți) 2 lingurițe esență vanilie 4 ouă mari Înainte de toate, preîncălziți cuptorul la 180 grade și pregătiți toate ingredientele pe masa de lucru astfel încât să fie totul la îndemână. Folosiți peria de silicon de la Fiskars și ungeți două tăvi pentru tort rotunde. Puteți folosi și tăvi pentru chec sau cozonac dacă nu aveți două tăvi rotunde. De asemenea, puteți face tortul cu un singur blat pe care ulterior să îl tăiați în două. Tocați nucile nu foarte mărunt. Curățați și dați prin răzătoare morcovii. Amestecați într-un bol făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea. Separat, bateți cele patru ouă apoi adăugați treptat zahărul, amestecând până se omogenizează și zahărul se topește puțin. Acum este momentul să adăugați uleiul și apoi esența de vanilie. Peste ouă puneți mixul de făină, amestecând ușor cu lingura pentru a se încorpora bine făina. După aceea puneți morcovul și amestecați ușor, la final adăugând nucile. Compoziția astfel obținută se pune în tăvile pregătite de la început și se dă la cuptor pentru jumătate de oră. După ce este gata lăsați totul să se răcească. Pentru un decor apetisant încearcați o glazură din cremă de brânză, aromată cu vanilie. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 100 gr unt la temperatura camerei 350 gr cremă de brânză 350 gr zahăr pudră 5 ml esență de vanilie 2 lingurițe zeamă de lămâie Amestecați untul cu crema de brânză și adăugați treptat zahărul pudră într-un castron, împreună cu vanilia și zeama de lămâie. Adaugați puțin câte puțin apă la temperatura camerei, amestecând cu telul cu brațe de silicon, până obțineți o pastă cremoasă, densă, dar ușor de întins. Dacă ați optat pentru două blaturi, atunci ungeți un blat cu glazură, puneți al doilea blat și imbrăcați tot tortul în glazură. Puteți decora cu fulgi de migdale sau cu merișoare confiate, pentru un plus de culoare. De asemenea, pentru un look modern, puteti încerca să îl ornați cu fâșii subțiri de morcov proaspăt (apelați la un curățior pentru legume pentru a felia foarte subțire). Dar orice altă inspirație aveți pe moment, folosiți-o la maxim POFTĂ BUNĂ!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii