Castiga timp - testeaza produse Philips

Castiga timp - testeaza produse Philips

Vedetele campaniei Castiga timp - testeaza produse Philips sunt: 1) storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1855 - 2l de suc dintr-o singură miscare şi curăţare într-un minut! 2) mixerul de mână Philips HR1655 - amestecare mai consistentă şi mai rapidă cu tehnologia unică ProMix 3) mixerul de mână Philips HR1372 - soluţia pentru delicii culinare pregătite profesionist acasă. Beneficiile lor principale sunt: Storcator: Se curata intr-un minut. Fructele si legumele nu necesita taiere prealabila (are tub de alimentare mare) Se obtine cu 10% mai mult suc (comparat cu storcatorul Philips modelul anterior). Mixer de mana Verstatil – prepari mai multe feluri in timp redus Rezultate optime in cateva secunde Rapid si usor de utilizat
Ce trebuie sa faci ca sa testezi produsele Philips?
1) Trebuie sa fii membru inregistrat al culinar.ro, sa intri in contul tau Culinar Club de unde poti adauga o reteta. 2) Rasfoieste caietul cu retete sau colectia noastra :), alege-ti retetele care te scot in valoare si adauga-le la noi pe site. Fiecare reteta trebuie sa fie insotita de minim 1 poza cu preparatul final. Daca reteta preparata de tine a fost inspirata de pe un anumit blog culinar, adauga-i sursa. Pozele si textul trebuie sa fie originale, falsurile nu le acceptam. 3) Ai 2 saptamani la dispozitie in care poti sa adaugi retete: 22.04.2013 - 06.05.2013, fara limita de numar. Fiecare reteta trebuie insotita de motivul pentru care ai dori sa testezi produsele Philips din campanie si cum crezi ca ti-ar usura munca. 4) Avem 10 produse pe care le dam la testat: 5 buc storcator Philips HR1855 (model alb cu rosu) 2 buc mixer de mana Philips HR1655 3 buc mixer de mana Philips HR1372 Produsele raman in posesia celor care le vor primi, se trimit doar pe teritoriul Romaniei. 5) Retetele adaugate pentru campania Castiga timp - testeaza produse Philips vor fi jurizate de echipa culinar.ro si Andreea's Chinesefood blog. Fiecare reteta va primi de la fiecare membru al juriului o nota, de la 1 la numarul de retete inscris in campanie. Exemplu: daca s-au inscris 20 retete, nota maxima pe care o poate primi o reteta este 20. Tinand cont de criteriile de mai jos fiecare reteta va fi notata de cei 2 jurati cu o nota cuprinsa intre 1 si 20. Reteta cea mai slaba va fi notata cu 1, cea mai buna cu 20, restul primind note in acest interval. La final se face suma notelor obtinute, primele 10 retete fiind inscrise in campanie. 6) Daca dintre cele 10 retete una sau mai multe au fost adaugate de acelasi utilizator, reteta imediat urmatoare ca note, adaugata de un alt utilizator va deveni castigatoare. 7) Criteriile de care se tine cont la jurizare: complexitatea retetei si a preparatului culinar descrierea ei - sa fie cat mai detaliata si cuprinzatoare, descrierea sa fie una personala modul de prezentare a preparatului final - sa fie o poza sugestiva, produsul final sa aiba aspect placut, ingrijit, iar modul de prezentare cat mai ingenios retetele sa fie pertinente, complete (ingrediente, gramaje, mod de preparare, observatii, sugestii de servire...etc), sa fie scrise corect gramatical, iar pozele sa fie clare 8) Dupa ce toate persoanele desemnate vor intra in posesia produselor Philips, va urma o saptamana in care cei 10 se obliga sa adauge pe culinar.ro propria recenzie a produselor primite in teste, dupa modelul oferit de Andreea's Chinesefood blog si retetele preparate cu acestea - cum le-a usurat munca in bucatarie si propriile observatii legate de produse. Acestea fiind spuse, nu mai sta pe ganduri, scoate cele mai bune retete de la naftalina ca sa castigi timp testand produsele Philips si urmareste galeria Retetelor participante la campanie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia