Valentina Pelinel a slabit 8 kilograme in 3 luni!

Vedeta a lucrat peste 10 ani cu designeri celebri si a prezentat costume de baie in toate marile capitale ale modei din lume. Insa dupa ce a renuntat la cariera de manechin si s-a casatorit, Valentina s-a trezit peste noapte cu mai bine de 8 kilograme in plus, care o faceau sa se simta destul de rau si sa-si doreasca din nou silueta de fotomodel.
La 28 de ani, Valentina a juns sa fie extrem de nemultumita de felul in care arata, kilogramele in plus "asezandu-se" pe fata, burtica si coapse. Astfel, senzuala blonda a luat hotararea de a merge la un nutritionist si a-si rezolva problema.
Pentru ca nu dorea o slabire brusca, medicul i-a recomandat o dieta simpla, de bun-simt, pe care Valentina a urmat-o intocmai, iar acum a devenit parte din viata ei. Recunoaste totusi, ca la inceput i-a fost destul de greu... Iata ce mananca frumoasa vedeta intr-o zi:
- 150 de g carne de pui, curcan sau peste - doua fructe, insa nu banane, struguri sau prune - lactate degresate (iaurt, lapte, branza de vaci), pana la 500 g pe zi - legume in cantitati nelimitate consumate proaspete sau pe gratar - are interzis la: prajituri, ciocolata, sucuri, alcool si produse de panificatie - ultima masa o ia inainte cu 4 ore de culcare si bea foarte multa apa
Valentina imbina dieta cu mult sport, ea face fitness, aerobic si power-plate. Astfel in doar 3 luni, vedeta a reusit sa scape de kilogramele in plus is a revina la silueta care a facut-o celebra. Insa Valentina nu a renuntat complet la regim si l-a transformat intr-un stil de viata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de porc cu legume
1
Ciorbe

Ciorba de porc cu legume

Aceasta ciorba cred ca nu are nevoie de nici o prezentare, e atat de gustoasa si satioasa ca nici nu iti mai trebuie felul doi!

Ciorba de porc cu legume
Ciorba de loboda
2
Ciorbe

Ciorba de loboda

O ciorba usoara si minunata de primavara!!!

Ciorba de loboda
Supa crema de spanac cu leurda
3
Supe de legume

Supa crema de spanac cu leurda

Pentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...

Supa crema de spanac cu leurda
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
4
Supe de carne

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde

O supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!

Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verde
Budinca de paste cu branza
5
Budinci

Budinca de paste cu branza

Este un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.

Budinca de paste cu branza
Parteneri
Friptura marocana de berbecut
Bucataras.RO

Friptura marocana de berbecut

 Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce....

Friptura marocana de berbecut
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia