Valentina Pelinel a slabit 8 kilograme in 3 luni!

Vedeta a lucrat peste 10 ani cu designeri celebri si a prezentat costume de baie in toate marile capitale ale modei din lume. Insa dupa ce a renuntat la cariera de manechin si s-a casatorit, Valentina s-a trezit peste noapte cu mai bine de 8 kilograme in plus, care o faceau sa se simta destul de rau si sa-si doreasca din nou silueta de fotomodel.
La 28 de ani, Valentina a juns sa fie extrem de nemultumita de felul in care arata, kilogramele in plus "asezandu-se" pe fata, burtica si coapse. Astfel, senzuala blonda a luat hotararea de a merge la un nutritionist si a-si rezolva problema.
Pentru ca nu dorea o slabire brusca, medicul i-a recomandat o dieta simpla, de bun-simt, pe care Valentina a urmat-o intocmai, iar acum a devenit parte din viata ei. Recunoaste totusi, ca la inceput i-a fost destul de greu... Iata ce mananca frumoasa vedeta intr-o zi:
- 150 de g carne de pui, curcan sau peste - doua fructe, insa nu banane, struguri sau prune - lactate degresate (iaurt, lapte, branza de vaci), pana la 500 g pe zi - legume in cantitati nelimitate consumate proaspete sau pe gratar - are interzis la: prajituri, ciocolata, sucuri, alcool si produse de panificatie - ultima masa o ia inainte cu 4 ore de culcare si bea foarte multa apa
Valentina imbina dieta cu mult sport, ea face fitness, aerobic si power-plate. Astfel in doar 3 luni, vedeta a reusit sa scape de kilogramele in plus is a revina la silueta care a facut-o celebra. Insa Valentina nu a renuntat complet la regim si l-a transformat intr-un stil de viata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia