Astfel pentru aceasta reteta avem nevoi de:
salata verde castraveti proaspeti ardei porumb ceapa rosie morcov sau telina ton bucati in apa sau suc propriu somon afumat sare piper si 1 lamaia sucul
Acestea se amesteca si se asezoneasca cu sare si piper (condimente cat mai putine, doar pentru gust). Nu trebuie sa uitati ca somonul va fi putin sarat, deci inainte de a condimenta salata amestecati toate ingredientele si doar daca mai e novoie de sare sa o folositi.
O alta mancare favorita, de aceasta data una traditionala pe care o manca cu drag la bunica de la Resita este supa de pui cu taitei de casa; Aceasta se serveste prin partea aceasta de loc pe langa taiteii de casa si cu bucati taiate de carne care a fost fiarta.
Articol: Adina Ungur Poze: Corvin
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii