Dieta Alexandrei Dinu

Vedeta recunoaste ca in perioada Sarbatorilor nu se poate abtine de la sarmale si cozonac si ca in weekend-uri mananca "de toate", fara sa faca excese, insa isi mentine silueta cu ajutorul sportului si a unei diete personalizate, pe care o urmeaza cu sfintenie pe tot parcursul anului.
Daca vrei sa afli secretul frumusetii Alexandrei, Culinar.ro iti dezvaluie dieta-minune pe care o urmeaza vedeta.
Mic dejun: Alexandra are de ales 2-3 produse din cele de mai jos: fructe de sezon, ceai verde, un ou fara galbenus, sunca de curcan, paine facuta din apa si faina (fara drojdie) cu miere sau dulceata.
Pranz:
Incepe masa cu o portie consistenta de legume fierte: spanac, brocoli, dovlecei, conopida, salata verde.
Ex: fierbe spanac in apa si putin ulei de masline si adauga chili si usturoi.
Dupa legume, poti manca putin peste la cuptor sau carne de pui pe gratar cu rozmarin sau foarta cu sos de rosii si ardei.
Alexandra recunoaste ca o data pe saptamana isi permite sa manance si un snitel, insa nu il face decat cu putin ou si pesmet.
Gustare:
Fructe de sezon sau daca ii este foarte foame, o bucatica de parmezan.
Cina:
Ca si la pranz, incepe masa cu o portie generoasa de legume sau cu o salata si apoi mananca peste, sushi sau mancare gatita de fasole verde.
Desi in weekend-uri are "libertate" totala si mananca paste si chiar dulciuri, Alexandra recunoaste ca merge des la sala, face plimbari lungi si in general, are o viata activa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia