Diana Munteanu a slabit 20 de kilograme!

Cum a slabit? Dieta si miscare, evident!

Diana nu a tinut cont de ce mananca in timpul sarcinii si si-a satisfacut toate pofetele. Astfel, senzuala blonda s-a trezit cu aproape 20 de kilograme in plus dupa nastrea baietelului ei si al lui Claudiu Niculescu.

Insa cum Diana este o persoana ambitioasa, a hotarat ca pana la botezul fiului sau sa revina la silueta care a facut-o celebra.

Ea nu a apelat la nutritionist, insa a renuntat la prajeli, fainoase si fructe si a urmat o dieta bazata pe salate si peste la gratar.

Diana a declarat ca se abitne de la foarte multe alimente, insa nu se infometeaza, pentru ca inca isi alapteaza fiul si vrea si ca rezultatele dietei sa se mentina.

Diana MUnteanu sustine ca totusi i-a fost relativ usor sa slabeasca, deoarece corpul ei a retinut multa apa in timpul sarcinii si apoi a eliminat-o prin consumul de lichide si ceaiuri de plante.

Ea a zis ca a mancat cantitati mari de salate, pui fiert sau la gratar si peste la cuptor. Astfel intr-o luna si jumatate a revenit la greutatea de dinainte de sarcina.

Diana nu a practicat niciun sport in timpul dietei, din cauza operatiei de cezariana si a interdictiei la efort fizic recomandata de medic.

Insa noptile nedormite si plimbatul cu bebelusul in brate prin casa si-au spus cuvantul...

Acum Diana este in forma si nici macar nu ai spune ca este mama unui baietel superb!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia