Cat de multe calorii mananca vedetele (III)

CLAUDIA SCHIFFER
Pentru supermodelul si in acelasi timp mama a doi copii, Claudia, deviza zilei este " fara mic dejun" . "Nu mananc nimic decat fructe si legume pana la pranz", spune vedeta. Iar atunci cand mananca, dieta ei este alcatuita din salata cu pui prajit si apa la pranz, iar la cina peste si legume la aburi si apa. Nu consuma deloc alcool.
Lista ei de aport in calorii este:
Un mar: 47 cal.
O portocala: 37 cal.
O portie de 100gr grapefruit: 60 cal.
O portie de piept de pui prajit fara piele: 215 cal.
O portie de salata mixta, fara sosuri: 50 cal.
O portie de cod la aburi: 90 cal.
O portie de legume la aburi: 38 cal.
Apa: 0 cal.
Total: 537 cal
VICTORIA BECKHAMInainte de venirea pe lume al celui de-al treilea baiat, Cruz, d-na Beckham a tinut dieta cu capsuni. Ea manca un bol de capsuni la micul dejun si cate putin altceva in restul zilei band in schimb foarte multa apa minerala.
Cu aceasta dieta stricta a reusit sa isi mentina silueta de 58 de cm in talie, cam tot atat cat o fetita de 7 ani. Victoria si-a imbunatatit dieta in momentul in care a ramas insarcinata, dar la cinci saptamani dupa ce a nascut a revenit la silueta initiala.
Victoria e dezvaluit ca a mancat multa paella, masline si omleta ca sa scape de "burtica de mamica".
Iata lista ei de calorii zilnice:
152 gr capsuni: 49 cal.
O portie de paella: 320 cal.
O portie de 200 gr orez brun prajit: 216 cal.
O portie de 8 gr masline: 10 cal.
Total: 595 cal. Sursa:MailOnline

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia