Tv Paprika îl aduce din nou în prim-plan pe carismaticul şi îndrăgitul Antonio Passarelli, care ne va împărtăşi secrete şi reţete în noua producţie locală „Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli” ce va avea premiera pe 18 iulie de la ora 16:00. În fiecare episod se prepară 2 rețete: una dulce și una sărată. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbată şi duminică de la ora 16:00. Antonio a mers şi a fost “ajutor de bucătar”, dar bunicuţele noastre au gătit reţete tradiţionale pe care le ştiu de la străbunele lor. Astfel, vor fi prezentate pe lângă reţetele străvechi româneşti, reţete sârbeşti, săseşti sau ungureşti. Pe Antonio Passarelli îl cunoaştem ca un om plin de umor şi de voie-bună. Cum se va descurca şi cum va găti împreună cu partenerele sale, bunicile, veţi afla numai urmărind la Tv Paprika pe parcursul celor 10 episoade, noua producţie locală. Rețete din bucătăria bunicii cu Antonio Passarelli (10x30min) - Producţie locală Premiera: 18 iulie, 16:00 Ideea principală a emisiunii este aceea de a crea atmosfera familiară, caldă, cu mirosul prăjiturii de casă din bucătărie, care ne duce cu gândul la weekendurile petrecute la bunici. Prezentatorul nostru, Antonio Passarelli va călători prin țară și va vizita diferite locații care păstrează și în ziua de azi tradiții în gastronomie. Pe lângă prăjiturile tradiționale din bucătăria românească, le vom cunoaște şi pe cele ale regiunilor din țară sau chiar ale altor naționalități, care au influențat bucătăria noastră. Oaspeții emisiunii sunt bunicile, care păstrează și în ziua de azi tradițiile și chiar consideră a fi o misiune pentru ele de a da mai departe cunoștințele pe care și ele le-au învățat de la bunica sau străbunica. Rolul prezentatorului va fi de ”ajutor-bucătar” lângă bunici. Antonio Passarelli, ne invită să aflăm povestea prăjiturilor, tehnici şi practici din bucătărie. În fiecare episod se prepară 2 rețete, una dulce și una sărată. Rețetele au povestea lor, sunt tradiționale pentru fiecare regiune în parte, sunt vechi, transmise din generaţie în generaţie, sunt preferatele familiei, se pregătesc la nunți şi diferite ocazii sau folosesc ingrediente din propria grădină.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii