"Sărbătorește așa cum inima-ți poftește" este deviza oricărei gospodine care pregătește bucate pentru o masă festivă. Motivele de sărbătoare sunt mult așteptate de fiecare dată. Masa plină cu preparate culinare pregătite cu atenție, voie bună și mulți prieteni în jurul mesei constituie un tablou bine conturat în tradiția românească, un tablou pe care gospodinele îl pregătesc cu mult timp înainte. De la platourile cu aperitive și până la mult așteptatul desert, fiecare fel de mâncare este pregătit cu atenție, alegând cele mai bune ingrediente de fiecare dată. Nimic nu este lăsat la voia intâmplării! Toamna culegem roadele muncii de peste an. Tot ea ne oferă ingrediente pline de culoare și savoare, mângăiate de-a lungul verii de razele calde ale soarelui, ingrediente perfecte pentru o masă de sărbătoare. Este bine cunoscut faptul că dragostea și bucuria de a găti pentru cei dragi sunt ingredientele secrete care dau savoare unei mese în familie. Și încă ceva ... condimentele!
De 40 de ani, Delikat este alături de români la fiecare ocazie festivă. Este mereu pe mesele lor de sărbătoare, dând gust și savoare preparatelor culinare. Pentru a le da un gust desăvârșit, Delikat ne stă la dispoziție cu două variante de baze pentru mâncăruri : Delikat Gaina si Delikat Legume. Produsele Delikat conțin legume, verdețuri și condimente atent selecționate, uscate natural și amestecate în proporții corecte. Sunt perfecte dacă doriți să pregătiți o mâncare mai deosebită, poate niște prepelițe cu bacon la cuptor, sau o mâncare tradițională nelipsită de pe mesele românilor: delicioasele sarmalute. Puteți alege între Delikat Barbeque Porc, Delikat Barbeque Pui, Delikat condimente pentru Pui. Pentru un bors de peste sau pentru o ciorba de pui a la grec, aveti la dispozitie Delikat Borș Original, Delikat Borș Legume, Delikat Borș Verdețuri sau Delikat Borș cu Smântână. Cu ocazia aniversării celor 40 de ani de cand au fost alături de milioane de români, produsele Delikat au îmbrăcat straie festive, printr-un ambalaj special decorat cu brâu de sărbătoare. Povestea brâului își are originea în horă, dansul românesc ce semnifică ideea de sărbătoare, și a fost creat de Anca Dragu, designer și specialist în pictură pe porțelan. “Simbolurile ce aparţin portului si tradiţiilor româneşti au o semnificaţie aparte pentru fiecare dintre noi, le putem oferi noi valenţe contemporane pentru a le transmite mai departe”. Si asta nu e tot! "Sarbatoreste asa cum inima-ti pofteste!", campania ce aniversează 40 de ani de Delikat lângă gospodinele din România, ne aduce și o competitie cu premii. Pentru a câștiga, trebuie să înscrii codul de pe spatele produselor cu ambalaj promoțional Delikat pe www.retetaperfecta.ro/delikat sau prin sms la 1772. Fiecare al 40-lea cod care intră în promoție aduce posesorului două suporturi individuale de farfurii, decorate cu brâul de sărbătoare, și, de asemenea, șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu, 40.000 lei. Mai mult, cumpărătorii pot câștiga, în magazin, premii pe loc, dar și 40 de aragaze Arctic, prin tragere la sorți.
* calcul realizat pe baza datelor Nielsen prin studiul Retail Audit, categoria baza pentru mancaruri si bors, valoare vanzari si volum pentru perioada Augu 2013- Julie 2014 Total Romania (Copyright © 2014, The Nielsen Company)
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii