4 Meniuri gustoase si variate de Revelion

4 Meniuri gustoase si variate de Revelion


Este o perioada festiva si mesele noastre abunda de bunatati si preparate culinare speciale, iar daca de Craciun ai facut tot posibilul sa gatesti cele mai bune meniuri si de Revelion ai ramas in pana de idei, iatamai jos patru meniuri gustoase si variate pentru masa dintre ani! Este o perioada festiva si mesele noastre abunda de bunatati si preparate culinare speciale, iar daca de Craciun ai facut tot posibilul sa gatesti cele mai bune meniuri si de Revelion ai ramas in pana de idei, iata mai jos patru meniuri gustoase si variate pentru masa dintre ani!

Meniu de revelion varianta 1

Aperitive

Saltimbocca alla romana
Oua umplute cu ciuperci
Salata berlineza

Fel principal: Friptura cu sos alb si sfecla rosie caramelizata

Desert: Tort Diplomat

Meniu de revelion varianta 2

Aperitive

Rulada aperitiv Aurica
Tarte cu rosii si mozzarella
Salata cu peste afumat

Fel principal: Friptura de iepure sote vanatoresc

Desert: Tort Palermo

Meniu de revelion varianta 3

Aperitive

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Tartine cu crema de somon fumé
Salata greceasca

Fel principal: Friptura de miel coroana

Desert: Tort cu kiwi

Meniu de revelion varianta 4

Aperitive

Ficatei de pui cu slaninuta
Cosulete cu salata de vinete
Salata mexicana

Fel principal: Friptura mexicana din pulpa de porc tocata cu piper, ceapa verde si rosii "Ropa Vieja"

Desert: Tort cu banane si fursecuri Teodora Gavrilut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
1
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
2
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
3
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
4
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
5
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia