Informatiile corecte si bine documentate despre ingredientele pe care le folosim in bucatarie sunt primul pas catre un stil de viata sanatos, apoi retetele culinare testate si explicate pe intelesul tuturor vin ca o completare. Impreuna cu Editura Casa te invitam la un concurs in care sa descoperi ingrediente de baza din bucatarie si retete delicioase! Ce poti sa castigi? Unul din cele trei premii formate din 2 carti: Marul - Cultivare si retete culinare Cartea se adresează mai mult persoanelor pasionate de gătit, dar și celor care doresc să afle mai multe informații despre soiurile de mere și cultivarea acestora. Dacă în prima parte a cărții autorul prezintă un scurt istoric al mărului, soiurile de măr, cultivarea și beneficiile fructului pasiunii, în cea de-a doua parte ne va face să ne dorim să descoperim tot mai mult acest fruct, din punct de vedere gastronomic. Ghidul culegatorului de ciuperci Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone. Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale. Cartea incape intr-un loc mic - chiar si in buzunar - constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci. Valoarea fiecarui premiu este de 55.84 RON. Durata si mecanism de functionare Concursul se desfasoara in perioada 30.06.2014 - 20.07.2014 (ora 00:00) si se adreseaza participantilor de pe teritoriul Romaniei. In fiecare saptamana de concurs, adica in datele de 30.06 - 06.06, 07.07 - 13.07, 14.07 - 20.07 pe prima pagina a site-ului culinar.ro, in cadranul cu recomandarile zilei, se va gasi o reteta sau un articol care ascunde informatii pretioase din cele doua carti oferite ca premiu. Descopera reteta sau articolul, citeste informatiile si raspunde la prima intrebare din formularul de mai jos. Ca sa gasesti raspunsul la cea de-a doua intrebare va trebui sa vizitezi site-ul sponsorului nostru - Editura CASA. Completeaza cele doua raspunsuri caracteristice fiecarei saptamani de concurs. Se încarcă... Desemnarea castigatorilor Castigatorii concursului se vor desemna aletor, cu random.org, si vor fi afisati dupa cum urmeaza: Castigatorul primei saptamani de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 9.07.2014 Castigatorul din a doua saptamana de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 16.07.2014 Castigatorul din a treia saptamana de concurs va fi anuntat public, in acest articol, pana in data de 23.07.2014 Castigatorul unei saptamani nu poate fi desemnat castigator si in saptamana urmatoare. Nu se accepta duplicatele, care vor fi sterse din lista. Participantii la concurs sunt raspunzatori pentru adresa de email furnizata si trebuie sa raspunda emailului de confirmare a premiului trimis de un membru al echipei culinar.ro in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii lui, in caz contrar va fi ales un alt castigator. Mult succes UPDATE Videoul cu extragerea castigatorului din prima saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Videoul cu extragerea castigatorului din a doua saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Videoul cu extragerea castigatorului din a treia saptamana de concurs poate fi urmarit mai jos: Castigatorii au fost contactati la adresa de email furnizata in momentul inscrierii in concurs si trebuie sa raspunda in 5 zile de la data primirii lui.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii