Poate ca pentru multi dintre noi rezolutia pentru 2015 este inceperea unei diete. Ca faci parte dintre acestia sau nu, iti garantam ca vei adora ideile de mai jos pentru o cina usoara din serile geroase de ianuarie. Alaturi de un ceai aromat fierbinte sau poate chiar de un punch, aceste aperitive ingenioase se vor constitui intr-un adevarat rasfat binemeritat dupa o zi solicitanta si stresanta! Incercati-le si bucurati-va de aceste delicii simple! Rulouri cu urda si ardei gras Ingrediente: 3 lipii de marime medie 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben 200 gr urda KOLIBA 2 linguri unt Premium KOLIBA Sare, piper, boia dulce - dupa gust Mod de preparare: Ardeii se spala, curata si se taie cubulete mici. Untul si urda (la temperatura camerei) se amesteca, apoi se incorporeaza ardeii. Se adauga sarea, piperul, boiaua. Se taie fiecare lipie in jumatate. Se incalzesc bucatile de lipie in cuptor. Atentie: trebuie doar sa fie fierbinti, nu sa se coaca! Se ung bucatile de lipie cu amestecul obtinut, se ruleaza si se servesc calde. Tips: Aveti liber la condimente! Adaugati ce va place si inovati mereu! Ciuperci cu cascaval afumat si bacon Ingrediente: 500 gr ciuperci mari 200 gr cascaval afumat KOLIBA 150 gr bacon O legatura mica de marar 1-2 linguri smantana Sare, piper alb, piper negru – dupa gust Mod de preparare: Se spala si se curate ciupercile, se folosesc doar palariile. Se taie marunt baconul si mararul, se adauga smantana, sarea si piperul. Cascavalul KOLIBA se rade. Se umplu ciupercile cu amestecul obtinut si se pune deasupra cate o lingurita de cascaval KOLIBA ras. Se tapeteaza un vas de sticla termorezistenta cu hartie de copt si se pun ciupercile la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti! Tips: Daca va plac combinatiile neobisnuite, in loc de piper puteti pune chimen sau nuca macinata! Mini-tartine fierbinti cu cascaval si sunca Ingrediente: O bagheta frantuzeasca alba ½ pachet unt slab KOLIBA 250 gr cascaval KOLIBA 250 gr sunca slaba Sare, boia de ardei dulce Mod de preparare: Se taie bagheta in felii cu grosimea de 1 cm. Se ung cu unt KOLIBA. Feliile de sunca (taiate foarte subtiri) se impacheteaza in 4 si se aplica pe feliile de paine. Cascavalul KOLIBA se rade si se aplica topping pe mini-tartine. Se adauga un varf de sare si boia pe fiecare felie.se Se tapeteaza un vas de sticla termorezistenta cu hartie de copt si se pun mini-tartinele le la cuptor pana se rumenesc. Se servesc, de asemenea, fierbinti! Tips: Se pot orna cu rosii cherry si oregano! © Foto: FarmFresh.com, Followpics.me, Craftdiaries.gm
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu cireseAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeAzi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...
Supa rece de capsuni cu crochete de branzaPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii