Cartofii frantuzo - secuiesti sunt deliciosi. pentru a prepara aceasta mancare cu cartofi aveti nevoie si de oua, smantana si carnat secuiesc.
Cartofii frantuzo - secuiesti sunt deliciosi. pentru a prepara aceasta mancare cu cartofi aveti nevoie si de oua, smantana si carnat secuiesc. Se taie cartofii,carnatul si ouala in felii rotunde.
Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.
Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.
Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.
Se termina cu smantana si se da la cuptor.
Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.
Cartofii frantuzo - secuiesti se servesc calzi.
Sursa acestei retete este blodul culinar mitinitta.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii